Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
Van ket ferfi az eletemben mindkettővel mar egy ideje ismerkedunk. Két majdnem különböző egyén még korban is van jocskán különbség (magamhoz mérten is).
Az egyes számú (gyanusitott) egy 27 éves bohockodos, magat sem komolyan vevo illeto, ami neki uj dolog abban egyaltalan nem hatarozott, am mas dolgokban igen, de mint pl az ismerkedsunknel nem tul hatarozott. A talalkozon jol elbeszelgettunk, elvoltunk azota is beszelgetunk mindenrol stb. Nem fekudtunk meg le a masikkal, de o rettentoen kivan engem. (beszelgettunk mar szexualis temakrol is) Az orszag masik vegeben van a munkaja igy altalaban ugy jar haza h 2-3 hetet ott dolgozik majd hazajon egy-ket hetre. Igy nem is lakik kulon teljesen, (felesleges is lenne, de komolyabb kapcsolatnal nyitott lenne ra.)
A kettes szamu illeto nalam meg egyszer ennyi idos, de egy fiatalos, vicces, hatarozott ember aki tudja mit és hogyan érhet el, és megy előre. (nem törtető! ne értsétek félre emberi kapcsolatokban gondolkozom)
Vicces, ám több csalódás érte már az életben igy néha komolyabban is veszi magát. Vele már az első telefonhivásunktol kezdve (részemről legalább is) nagyon pörgősen "folyékonyan" mennek a dolgok, jobban megérti a humoromat és én is az övet. ( Az egyes számú illetővel is értjük egymást de lehet a határozatlanságábol adodoan nem érzem teljesen ezt a gördülékenységet)Egy velemenyen vagyunk sok dologrol. Viszont mivel idősebb van már neki egy kisfia illetve pár éve elvált a feleségétől. (engem ez nem zavar, mert magát az embert nézem nem pedig a hátterét stb.)
Ha lesz olyan kapcsolatom stb és ugy alakulnak a dolgaim én szeretnék 3-4 éven belül kisbabat is. Az első illető nem tul gyerekcentrikus szoba se kerult vele ilyen téma.
A második illetővel már az első beszélgetésünk során közölte/beszéltük hogy szeretne még egy kislányt is és ezért nem is tölti az idejét futokalandokkal, komoly kapcsolatot keres.
Nyilván nekem kell eldönteni és csak én tudhatom, csak szeretném ha kapnék pár értelmes véleményt, hogy hosszabb távon talán melyik lenne nekem a "kifizetődőbb" mivel 22 éves vagyok.
A két illető névről ismeri egymást, igy pedig egyáltalán nem szeretném egyikőjük idejét se huzni, pláne nem hülyét csinálni a másikból hogy hezitálok a két ember között, igy pontot szeretnék tenni az egyiknél a dolog végére aztán majd lesz valami.
.
Ha mindenáron a kettő közül kellene választani, akkor a másodikat, már csak azért is, mert milyen kapcsolat az, ahol 2-2 hetente találkoztok, főleg, ha gyereket akarsz....
Viszont én várnék addig, amíg találkozok olyan emberrel, akinél nem kérdés, hogy őt válasszam-e, hanem teljesen evidens, hogy ő kell.
Fiatal vagy még, kár rohanni.
Amelyikbe szerelmes lennék. Ha egyikbe sem, akkor egyiket sem. Ha nem tudok választani a kettő közül, akkor nem szeretem egyiket se.
Plusz ahogy előttem is írták, egyik sem való hozzád. Ha gyereket akarsz a kettes számút hanyagold amúgy. Ne veszítse el 15 évesen az apját a gyerek. Ha még egyáltalán képes lenne neked gyereket csinálni.
Nekem egyik sem kellene.
Az elsőt így a leírás alapján nem igazán venném komolyan, max barátként tudnám elképzelni, a második pedig már az első beszélgetésnél a gyerek témával jön, hát kösz, nem.. :D Nálam innentől kezdve szerintem már 2. találkozó sem lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!