Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok A vagy B hapsit választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok A vagy B hapsit választanátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, mind a ketten ugyan úgy néznek ki, számotokra bejövősek. Egy különbség van köztük.

A: Többször padlóra került, de önerőből talpra állt.

B: Soha az életbe nem került padlóra. (lehet, nem került olyan helyzetbe, lehet, hogy lehetetlen padlóra vinni, de ezt nem tudjátok)

Melyik mellett tennétek le a voksot ?

2017. jún. 30. 12:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A. Tapasztaltabb, tudod hogy kitarto es eletrevalo , eros
2017. jún. 30. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
A
2017. jún. 30. 12:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A, és nincs olyan, akit lehetetlen a padlóra vinni,

Gyenge pontja mindenkinek van. :)

21/L

2017. jún. 30. 12:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az A. Ő már többször bizonyította, hogy életképes, és nem fújja el az első kis kudarc.
2017. jún. 30. 12:44
 5/15 anonim ***** válasza:
A
2017. jún. 30. 12:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Mindkettőt :D

Nem amúgy. Én nagyon A vagyok, de attól még nem feltétlen jövök össze A-val. B is lehet olyan erős, csak még nem derült ki.

Szóval...hülye válasz jön: az , amelyik hamarabb oda mer jönni hozzám :D

2017. jún. 30. 12:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Mind a kettő csapja nektek a szelet (odament hozzátok) csak választanotok kell :). Bevallom, meglepődtem. Szórásra számítottam. Írjatok még.
2017. jún. 30. 13:39
 8/15 anonim ***** válasza:
6. Akkor is mindkettőt. Csináljuk 3asba :D
2017. jún. 30. 13:39
 9/15 A kérdező kommentje:
#8. Hátha ragad valami b-re a-ról ? ;D
2017. jún. 30. 13:53
 10/15 anonim ***** válasza:
A B, mégpedig azért, mert azt állítja, soha nem került padlóra, pedig ez lehetetlen. Mindenki került már nehéz helyzetbe, de a B valószínűleg ezt nem úgy élte meg, hogy "na most aztán padlón vagyok", hanem egy feladatot látott, amit meg kell oldani. Mivel ezt sikeresen megtette, nem érezte úgy, hogy padlón lett volna.
2017. jún. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!