Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok A vagy B hapsit választanátok?
Tegyük fel, mind a ketten ugyan úgy néznek ki, számotokra bejövősek. Egy különbség van köztük.
A: Többször padlóra került, de önerőből talpra állt.
B: Soha az életbe nem került padlóra. (lehet, nem került olyan helyzetbe, lehet, hogy lehetetlen padlóra vinni, de ezt nem tudjátok)
Melyik mellett tennétek le a voksot ?
A kérdés elolvasásakor láttam magam előtt az idealista válaszokat, melyek szerint mindenki az A-t választaná.
Nos, az igazság az, hogy a többség lazán a B-t választaná. Aki tényleg került már padlóra, azon meglátszik a dolog. Aki még nem, az sokkal élettel telibb, lazább és nyitottabb. Amik vonzóbb tulajdonságok.
#10: Ez nem igaz. Rengeteg ember soha nem kerül igazán padlóra, míg mások már a gyermekkorukat is elvált és alkoholista szülőkkel kezdik.
"a B valószínűleg ezt nem úgy élte meg, hogy "na most aztán padlón vagyok", hanem egy feladatot látott, amit meg kell oldani. Mivel ezt sikeresen megtette, nem érezte úgy, hogy padlón lett volna."
Ha valaki padlón van azt tudja. Nyilván nem apró dolgokra gondoltam, amikor az A-t valasztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!