Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ért váratlanul, hogy megkérték a kezed?
Én nagyon meglepődtem, mivel 1 nappal előtte szakítottunk. Sajnos békülni már nem volt hova, mert nem lehetek a fájás kiváltó oka és önnön hazug gyógyszere.
2023. máj. 15. 12:37
Nem különösebben. Már több éve együtt voltunk, együtt is éltünk és beszéltünk már róla. Tudtam, hogy a közeljövőben tervezi, csak azt nem, hogy mikor és hogyan. Szóval valamennyire meglepetés volt, nem számítottam rá, hogy pont akkor fogja, de nem is ért teljesen váratlanul.
2023. máj. 15. 13:16
Nagyon meglepődtem!! Én már nagyon vártam, de párszor annyira elutasító volt a házasság témában (máskor meg azt mondta, hogy persze egyszer majd mindenképp), hogy teljesen letettem róla. Borzasztó szomorú voltam és már a szakítást terveztem, hoszen ha ennyire eltérő a jövőképünk, akkor sajnos nem egymást keressük. Ő nem tudta, hogy szakítást terveztem... Szóval megkérte a kezem és annyira zavarban voltam, hogy kb össze-vissza beszéltem és olyan voltam, mint aki nem is örül neki annyira (pedig hogyne örültem volna). Szóval kicsit kellemetlen volt az egész. Nem lett "szép", sem pedig megható. Teljesen letettem róla addigra, amiatt viselkedhettem furcsán.
Szóval baromság, hogy ne beszélgessenek róla a párok, vagy hogy a pasi játssza el, hogy nem akarja, csak hogy meglepetés legyen. Ez az lett. Felhőtlen boldogság nem lett, de legalább meglepődtem. Király...
2023. máj. 15. 17:09
Megbeszéltük, hogy mindketten házasságban gondolkodunk, 2 gyerek, stb. A pontos dátumokat hagytuk kialakulni. Aztán elvitt egy meglepetés utazásra, mindenki azt mondta, hogy tuti a lánykérés miatt. Én valahol kíváncsi voltam, hogy igazuk lesz-e, de nem vártam semmit. Eltelt a hétvége és nem történt semmi, aztán a séta utolsó helyszínén talált meg minden részletet hozzá és tényleg meglepett. Nagyon jó volt.
2023. máj. 16. 13:50
Nem ért váratlanul, ugyanis felnőttek vagyunk, tehát kommunikálunk egymással.
Ellenkező esetben nemet mondtam volna, ugyanis ez közös döntés - NEM a pontos időpont, hanem hogy igen, pl egyhónapon belül lesz eljegyzés.
2023. máj. 16. 17:16
Nem szamitottam lanykeresre, reg ki volt tuzve az idopont, be is jelentkeztunk, minden szolgaltatoval le volt fixalva a dolog. Meg a gyuruket is hordani kezdtuk. Azert is lepodten meg, amikor megkerte a kezem.
2023. máj. 17. 09:08
Mi a párommal mindent megbeszélünk előre. Azt, hogy hova megyünk, mit vegyünk, hogy öltözködjünk, és bizony azt is elvárom, szóljon ha meg akar kérni, máskülönben faképnél is hagynám.
2023. máj. 17. 09:51
17... troll 😀 Nem kell előre megbeszélni egy lánykérést, ne gúnyolódj! De az is para, mikor a férfi elutasító a témával és eljatssza, hogy ő nem akar nősülni! Utána meg meglepődve nyugtázza, hogy a csaja lelépett. Általában az ilyen és ehhez hasonló sztoriból születnek a látszólag legérthetetlenebb szakíások: "Pont a lánykérést terveztem, mikor megcsalt és/vagy lelépett! Micsoda szemét rib*nc!" Aha... A nő oldala meg az, hogy mikor a közös jövőről akart beszélni, a pasi elutasító volt. Nincs az az épelméjű nő, aki az egyértelmű (bár kamu) elutasítás után még évekig vár és reménykedik. Van itt azért egy arany középút is te agyoniskolázott! Sok pasi sajnos mem érti. Nem vágom mit nem lehet ezen érteni...
2023. máj. 18. 08:35
#18: ez nekem ismeros. Szakitottam a parommal, mire elkezdte a suket dumat, hogy PONT meg akarta kerni a kezemet. Noha nem azert szakitottam vele, mert nem jegyzett el. Habar a kapcsolatunk alatt hazassagrol sosem beszelt, ellenben a gyerekvallalasrol (es arrol, ha fiunk lesz, az o keresztnevet kapja) folyamatosan.
2023. máj. 18. 17:49
Egyáltalán nem ért váratlanul, de meglepődtem mégis. Megbeszéltük, hogy szeretnénk összeházasodni, gyűrűket is néztünk. Aztán amikor egyik este letérdelt és feltette a nagy kérdést, akkor azért mégis meglepődtem, mert hiába tudtam a szándékunkat, magát a lánykérést soha nem képzeltem el előre.
2023. máj. 20. 06:28
Kapcsolódó kérdések: