Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az eljegyzése? Mióta voltatok együtt? Számitotatok rá vagy váratlanul jött?
Mi megbeszéltük, hogy mikor tud összejönni a két család az eljegyzésre, akik szintén tudtak róla.
Szóval, abszolút tervezett volt. Nem is örültem volna neki, ha váratlanul kéri meg a kezem, mert nem szeretem a váratlan helyzeteket.
Na meg 31 évesen már "öreg" vagyok az efféle bohóckodáshoz. :)
Nem éltünk együtt, de megbeszéltük, hogy összeházasodunk, majd a szülőkkel megbeszélve megtartottuk az eljegyzést.
Nem értem azt, hogy lehet ez "meglepetés" ? Milyen a kapcsolat a párok között, ha nem beszélnek arról, hogyan képzelik el a jövőjüket?
Azon a legtöbb nő parázik, hogy ne legyen X-né. De azt külön megtiszteltetésnek veszi, ha a férfi hajlandó - lehetőleg show műsorral- megkérni a kezét
Hol van a nők önérzete?
6 hónapja voltunk együtt. Egyszer félig viccesen megjegyezte: mert még hozzám is jönnél feleségül, mi? Én: igen. Ő: komolyan?
Meghatódott nagyon. Aztán mikor elmentünk este vásárolni, az első nyitvatartó hipermarket ékszerboltjában kiválasztott egy pár ezüstgyűrűt. pár nap múlva szüleimnél közölte, hogy megkért, és fölhúztuk a gyűrűt.
Nem vagyunk már mai csirkék (akkor voltam 38, ő 43), és eléggé éreztük, hogy menni fog. Aztán pár hétre rá, idén januárban megbeszéltük, hogy összeházasodunk, és megismerkedésünk napjához képest kereken 9 hónappal később, áprilisban meg is történt.
Az eljegyzés nem lepett meg, a lánykérés kicsit...azért kicsit mert előtte sokat beszéltünk róla.
Végül egy óriáskeréken kérte meg a kezem a párom, ami utólag kiderült nem volt olyan jó ötlet, a magasság miatt, semmi másra nem emlékszem, csak h kiáltottam neki, hogy szorítsa a gyűrűt, mert leesik :D
Az eljegyzés az szűk családi körben volt, már 6 éve voltunk együtt, megbeszéltük, hol, mikor, hánykor. A párom elkért szimbolikusan apukámtól, megígérte, hogy vigyáz rám, felhúztuk a gyűrűket, ettünk, ittunk, beszélgettünk.
Nyáron lesz az esküvőnk.
24-N
Én 24, a férjem majdnem 21 éves volt akkor. Majdnem 1 hónapja voltunk együtt, amikor a férjem (akkor még párom) kitalálta, hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt. Ez meg is történt, de miután megvettük, nem akarta odaadni, azt mondta később...
Hazamentünk hozzá, mert épp készültünk a haverjaival találkozni (strandon). És össze kellett pakolnunk pár cuccot. Ott a lakás nappalijában 2 nappal az első hónapfordulónk előtt, letérdelt, elmondta hogy szeret, én vagyok a lelki társa, velem akarja leélni az életét, és megkérdezte leszek e a felesége:) Igent mondtam, amit csók követett, aztán másképp is megünnepeltük:) Így el is késtünk egy kicsit a haverjaitól. Végül is össz-vissz 1,5 év után házasodtunk össze. Ennek 13 nap múlva lesz 3 éve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!