Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudok fájdalmak okozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok fájdalmak okozni elmondjam h elköltözök vagy érje váratlanul,hogy leléptem?

Figyelt kérdés

27éves nő vagyok van egy 9hónapos kislányunk. Régóta halott ez a kapcsolat,de ugydöntöttünk folytatjuk megjavítjuk. Nem részletezném a kapcsolatot tömören írom le.

Egy lelkileg teljesen terrorizáló,zsugori gonosz emberrel élek 5éve abból 2éve ilyen. Mint kiderült van valakije mostmár érthető a holléte és a viselkedése. Eddig nem volt lehetőségem elmenni,de most igen. Szerinte nincs hova mennem,most nem sejti,hogy elmegyünk. A saját szememmel láttam majd hallottam,hogy azon munkálkodnak és reménykednek mikor húzok el. A lányát szereti segíti,de engem gyülöl.

Megmondjam neki,hogy tudok a nőröl hallottam,tudok mindent és elmegyünk vagy semmit ne szóljak csak mennyünk? Szeretném,hogy érezze a törődést amit kaptam. Bosszúskodni nem akarok nem fogok. Vitatkozni meg főleg,de kicsit szeretném,hogy megkapja a magáét. Mit javasoltok?

2023. ápr. 27. 13:59
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kérdésem inkább férfiakhoz szólna
2023. ápr. 27. 14:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha terrorizáló és gonosz, akkor nem érdemes esélyt adni neki arra, hogy ellenlépéseket tegyen. Pl fizikailag ott tartson, vagy ilyesmi. Persze, eddig ez nem volt jellemző rá, de igazából nem is volt szükség rá, hisz nem volt hova menned. Ha tényleg terrorizáló, akkor szüksége van rád, hogy legyen ki fölött álljon. Ezért ha van rá módja, nem engedi, hogy elmenj.

Szóval én azt javaslom, hogy előbb menj el és max csak utána szájalj. Főleg, hogy ha valamiért mégsem sikerül elmenned, de már ment a szájkaraté, akkor az rohadt szarul fog elsülni.

Szóval biztosabb figyelmeztetés nélkül menni.

2023. ápr. 27. 14:02
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Ítélkező, "akkor minek szültél neki gyereket, ha már előtte is ilyen volt" típusú válaszok érkezése 3....2....1...
2023. ápr. 27. 14:03
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
#3: a kérdés nem állítás, annak nyitott a vége, lehetőséget ad a másiknak, hogy kifejtse az álláspontját. Szerintem az "ítélkező kérdés" szókapcsolat eleve egy oximoron.
2023. ápr. 27. 14:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Magamnak szültem,de jó apa attól,hogy velem gonosz.
2023. ápr. 27. 14:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak állj fel és menj tovább szó nélkül, ahogy a #2 írja.
2023. ápr. 27. 14:19
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

hát elég érdekes gondolkodásod... :)

Nem is értelek.

De ez olyanoknál történik meg ahol a nő mindenáron gyereket akar, és kb. az sem számít, hogy kitől....és siet és kapkod minél hamarabb legyen gyerek, mert az kell.

Kicsit elkapkodtad...nem tudom, bocs de elég butácskán gondolkodsz.

De inkább minden szó nélkül szedd össze magad , írj egy búcsú levelet azt husss

2023. ápr. 27. 14:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Azt vedd figyelembe, hogy a gyerek miatt a szakítás után is tartani kell vele a kapcsolatot. Szóval, ha van esélye, hogy ő is bosszút akar állni, amiért mondjuk szó nélkül elköltöztél tőle, és ezt a gyereken veri le, akkor inkább ne csináld.
2023. ápr. 27. 14:36
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem,hogy butaság volt e vagy sem. Nem is értelek komolyan.. ha a kérdésre nemtudsz válaszolni minek bántanál ? Ennyi idő alatt sosem bántottam. Így alakult nem részletezem. Köszönöm a segítő válaszokat.
2023. ápr. 27. 14:43
 10/16 anonim ***** válasza:

A kicsinyes bosszúdat tedd félre egy pillanatra.

Veszélyben lennél, ha megmondanád hogy lelépsz? Pl megütne?

Ha tudnátok normálisan kommunikálni (nem hiszem a leírás alapjan), akkor úgy lenne korrekt, ha beszélnél vele. Viszont ez nekem eléggé vészhelyzetnek tűnik

2023. ápr. 27. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!