Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok fájdalmak okozni elmondjam h elköltözök vagy érje váratlanul,hogy leléptem?
27éves nő vagyok van egy 9hónapos kislányunk. Régóta halott ez a kapcsolat,de ugydöntöttünk folytatjuk megjavítjuk. Nem részletezném a kapcsolatot tömören írom le.
Egy lelkileg teljesen terrorizáló,zsugori gonosz emberrel élek 5éve abból 2éve ilyen. Mint kiderült van valakije mostmár érthető a holléte és a viselkedése. Eddig nem volt lehetőségem elmenni,de most igen. Szerinte nincs hova mennem,most nem sejti,hogy elmegyünk. A saját szememmel láttam majd hallottam,hogy azon munkálkodnak és reménykednek mikor húzok el. A lányát szereti segíti,de engem gyülöl.
Megmondjam neki,hogy tudok a nőröl hallottam,tudok mindent és elmegyünk vagy semmit ne szóljak csak mennyünk? Szeretném,hogy érezze a törődést amit kaptam. Bosszúskodni nem akarok nem fogok. Vitatkozni meg főleg,de kicsit szeretném,hogy megkapja a magáét. Mit javasoltok?
Nem tudni, egy ilyen "elköltözöm a gyerekkel" mondat mit vált ki belőle. Nehogy meglepődj... tapasztalatból írom. Ha bármi esélyt látsz arra, hogy bánt vagy bezár, inkább lépjetek le csöndben és akkor hívd fel, amikor már biztonságban vagytok.
7# aki azt írta, hogy ráerőszakolta a gyereket a hapira, mert csak ő akarta:
1. ha a hapsi nem akar gyereket, ugye tudod szívem, hogy lehet tenni ellene? Ha nem akarsz, nem csinálsz gyereket. Húzol rá gumit.
2. Nagyon sok férfi - jelen sorok írója ennek egyik példája - bár szeretne gyereket, azóta sem bánta meg, viszont amikor asszonyka már kiszolgáltatott helyzetben van (már terhes, már gyesen van, tehát nincs pl fizuja, otthon van egy csecsemővel apuval) akkor mutatja ki a foga fehérjét. Mert tudja, hogy nincs menekvés.
Akik ilyen fasságokat írnak, csak egy hétig lennének kiszolgáltatott helyzetben lévő nők, csecsemővel. Lenne meglepi. Gonoszkodni meg nagy okosságokat írni tapasztalat nélkül, ahhoz nem kell sok ész.
1. a tudta nélkül - ha jó apa - nme viheted el a gyerekét
2. mivel a gyerek összeköt, így ha lelépsz is tartanod kell vele a kapcsolatot
Azt nem is kérdem, miért kellett leszülnöd egy bántalmazó kapcsolatba.
11es! Ez pontosan igy történt! Terhesség alatt adta ki igazán a foga fehérjét amikor jóval kevesebb lett a keresetem ez az egyik kiváltó oka a viselkedénének ami ellen nem tehetek sajnos..
Én nem szeretném elszakítani tőle a gyerekét sem kibékülni vele. Egy kicsit megleckéztettem volna,hogy tudja nem leszek örökre kiszolgáltatva neki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!