Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ért váratlanul, hogy megkérték a kezed?
Amikor először "megkért" valaki, az váratlanul ért. Éppen részletezte amolyan "tiszta lap" jelleggel, hogy mikor és hányszor csalt meg, és a kiselőadása végén előkapott egy játékgyűrűt, hogy akkor ő most "jelképesen" megkéri a kezem, persze ez nem az igazi lánykérés, az majd máskor jön, csak hogy tudjam, neki mennyire komolyak a szándékai. Hát... :D Ezen a szituáción nehéz nem nevetni, de elismerem, valóban kizökkentett az előző lelkiállapotomból, és bizony meglepődtem rajta :D (Természetesen elküldtem a búsba)
A második, igazi lánykérésemre már számítottam. Sőt. Vártam is :) Tökéletes volt, nem hiányzott, hogy meglepetés legyen. Mindketten ott tartottunk a kapcsolatban, az életben, hogy ennek kellett jönnie, ez egyértelmű volt, fura is lett volna, ha váratlanul ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!