Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon? Normális válaszokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon? Normális válaszokat várok! Kérdés lent!

Figyelt kérdés

Nekem 3kérdésem lenne,ami ehez kapcsolódik...

1. Igaz,én még csak 16éves vagyok,és a barátom most fogja tölteni a 18-at,de az első kérdésem az lenne,hogy ha összeházasodunk esetleg,majdan,akkor hogy lehet templomi,ha én megvagyok,ő meg nincs megkeresztelve?Elég,ha megkeresztelik,vagy járni kell esküvő elött templomba?

2. Ha én is betöltöm a 18-at,akkor rögtön lehet már házasodni?

3. 18év alatt ha megkéri a kezemet,akkor az is jogos,vagy még nem is lehet?

Kérlek normális válaszokat írjatok?Csak kíváncsi vagyok rá?(A kérdések nem csak rólam és a barátomról szól!)

2010. okt. 7. 09:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Római katolikus templomban akkor fog összeadni titeket a pap - az életkori, szülői engedélyi, stb. követelményeket már mások jól leírták, úgyhogy én még egyszer minek írjam? :) -, ha: vagy mindkét fél római katolikus és mindkettő bérmálkozott (vagy valami ilyesmi) vagy max. az egyik református, neki viszont korábban konfirmálnia kell. Ennyi. Viszont a selejtes magyar törvényeknek megfelelően - mivel az állam semmibe nézi az egyházi esküvőt - először polgári esküvőn kell kimondanotok a boldogító igent(talánt):) .

Minden jót!

2010. okt. 7. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Én is voltam már menyasszony...Szerencsére csak voltam:D
2010. okt. 7. 19:29
 23/25 A kérdező kommentje:
Szerencsére csak voltál? :O De miért?
2010. okt. 7. 22:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Mert rájöttem,hogy az exem egy semmirekellő tróger,aki magához akar láncolni.Ezer szerencse,hogy nem házasodtunk össze.
2010. okt. 11. 20:47
 25/25 A kérdező kommentje:
:S Az nem jó :S
2010. okt. 12. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!