Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El akar venni feleségül, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar venni feleségül, de gyűrűt nem szeretne nekem venni, csak az esküvőre kölcsönkérni egyet-egyet, rossz jel, ne menjek ilyen emberhez?

Figyelt kérdés
Van hitelmentes autója, nekem örökölt házikóm, dolgozunk, átlag bért, vagy ő kicsit alatta keres, első házasság lenne. Mondtam, hogy nekem fontos volna más férfiak előtt ez a szimbólum, hogy gyűrűt hordok. Akármilyen egyszerűt is. Annyit mondott, hogy az arany nagykn drága, majd talàn egyszer, most nem olyan idők jönnek. Pedig volna beolvasztani való aranyam, mamámtól. Szeret engem ez az ember? Amúgy sem költ rám. Nem ad a rezsibe,kajápt szokott venni. Menyasszonyi dolgaimat is mind nekem kéne fizetni, ha lenne esküvő, semmi közös kassza.. tapasztaltabbak, lehet ebből jó házasság?

#eljegyzés #Gyűrűnélkül
2022. nov. 6. 15:10
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
#40-nek teljesen igaza van. Ugyan erre gondoltam még, csak ezt már nem mertem így leírni (32-33 voltam)... De minden bizonnyal ez lenne a legjobb döntés. Ettől csak jobbat találnál, nehéz lenne rosszabbat, ergo csak nyernél a szakítással (anyagilag IS). Tényleg mindenhogy! Biztosan nehéz otthagyni valakit úgy, hogy nemrég még házasság volt a téma, de majd kiforrja ez magát. Egy ekkora sz*rrágó valóban csak ideig-óráig tud változni és az is kizárólag a saját érdekében lesz... Gusztustalan, én ilyen sztorit életemben csak 1x hallottam, egy ismerős csaj tartott el egyszer régen egy ilyen pasit. Ott házasságról nem volt szó, de minden más stimm. Még azt is meg merném kockáztatni, hogy ugyan az a pasi basszus.
2022. nov. 9. 21:45
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Hú Kérdező,nem semmi egy történet! Nem vagyok alapvetően egy ultimátum hívő, de a te esetedben abszolút indokolt volt. Jól tetted, hogy a sarkadra álltál, én nem lettem volna ennyire tökös. Tényleg le a kalappal! Ez egy sunyi sóher, kényelmesen elvan a kapcsolatotokban mindenféle felelősségvállalás nélkül. Néha vesz kaját, micsoda lovag... Az ilyenre nem érdemes több időt pazarolni, vannak sokkal normálisabb férfiak, meg fogod találni azt,aki igazán értékel.

Fogadd be az unokahúgodat magadhoz, sokkal jobban jársz.

2022. nov. 10. 08:36
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Mizu azóta? Hogy viseli a párod a feltételeket és hogyan viselkedik azóta? Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre.
2022. nov. 16. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.