Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El akar venni feleségül, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar venni feleségül, de gyűrűt nem szeretne nekem venni, csak az esküvőre kölcsönkérni egyet-egyet, rossz jel, ne menjek ilyen emberhez?

Figyelt kérdés
Van hitelmentes autója, nekem örökölt házikóm, dolgozunk, átlag bért, vagy ő kicsit alatta keres, első házasság lenne. Mondtam, hogy nekem fontos volna más férfiak előtt ez a szimbólum, hogy gyűrűt hordok. Akármilyen egyszerűt is. Annyit mondott, hogy az arany nagykn drága, majd talàn egyszer, most nem olyan idők jönnek. Pedig volna beolvasztani való aranyam, mamámtól. Szeret engem ez az ember? Amúgy sem költ rám. Nem ad a rezsibe,kajápt szokott venni. Menyasszonyi dolgaimat is mind nekem kéne fizetni, ha lenne esküvő, semmi közös kassza.. tapasztaltabbak, lehet ebből jó házasság?

#eljegyzés #Gyűrűnélkül
2022. nov. 6. 15:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá ne menj.....
2022. nov. 6. 15:33
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
11-es véleményét osztom. Hozzá ne menj, mert itt kezdődnek a bajok. Szerintem amúgy el se akar venni csak beszél ösze-vissza. EGy ezüstgyűrű nem drága, te meg ráadásul írod hogy lenne arany amiből meg lehetne csináltatni. Nonszensz az egész.
2022. nov. 6. 15:42
 13/43 A kérdező kommentje:
De, elvenni el akar, mert bejelentkeztünk az önkormányzathoz, és nem én forszíroztam, intéztem, nyomultam. Nem hiszem, hogy jó vége lenne ennek. Rossz érzésem van. Nehéz estém lesz, elmondom neki, hogy nem akarom. Drukkoljatok nagyon.
2022. nov. 6. 15:46
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Gondolok rád!!!
2022. nov. 6. 15:51
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azt hiszi, hogy az örökölt házikó fele így az övé lesz ha elváltok.

Vigyázz vele!

2022. nov. 6. 15:54
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Házasság előtt szerzett vagyon, soha nem lesz kozos! Hiaba hazasodtok ossze, akkor sem lesz az ove valas esetén. Kiveve ha "meghalsz", mert akkor az övé lesz! "Véletlenul" el tesz labalol
2022. nov. 6. 15:56
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ilyen sóher gyökérhez tuti nem mennék hozzá. Van ezüst gyűrű, nemesacél, kobaltkróm, egyebek, amelyek nem kerülnek vagyonokba. Az én karikagyűrűm kobaltkróm, a férjemé damaszkuszi acél, alig több, mint 50e forintot fizettünk a kettőért. De lehetett volna olcsóbb is bőven. Eljegyzési gyűrűből is lehet ezüstöt, nemesacélt venni, de ha nem kimondott eljegyzési gyűrűt vesz, hanem csak valamilyen szép gyűrűt, abból még arany is van normális áron.

Valamit akar tőled, de nem egy normális kapcsolatot, az tuti.

2022. nov. 6. 15:58
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Akkor inkább az lehet itt a háttérben, hogy nem akarja a dolgot nyilvánosan felvállalni és kibúvókat keres. Ha szimplán csak szarràgó lenne, de akarna tényleg az esküvőt, akkor szerintem örülne hogy van arany és megcsinàltatnà.

A házasságot akarja, aha,, be akarja magát nálad biztosítani, csak szépen titokban, hogy gond nélkül kikacsinthatgasson. Nehogy néhány potenciális áldozatot esetleg a gyűrű elriasszon.

Másrészt lusta, nincs kedve ezzel sokat bíbelődni.

Ráadásul számító, sóher élősdinek tűnik.

Ne legyen igazam, de nekem ez jön le abból amit írtál. Minden esetre én nem nagyon építenék ilyen partnerre, elég reménytelen jövő rajzolódik ki a történetből.

2022. nov. 6. 16:31
 19/43 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd ezt palit, jobbat érdemel. Csóri nem tudja, hogy egy golddiggert fogott ki. Eléggé felszínes vagy anyukám.
2022. nov. 6. 17:06
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk ha igazàn szereted és vele akarsz lenni nem az ilyen dolgok szàmítanak mint arany gyürü legyen....
2022. nov. 6. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!