Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátomat eljegyezték... Kicsit féltem. Mit tegyek? (Lehet, hogy hosszú lesz, megpróbálok röviden fogalmazni)
A suliban van egy baráti társaságunk amiben én vagyok az egyetlen fiú (az osztály többi fiú tagjával is jóban vagyok, csak ők egy másik társaságban vannak) és van ott lány, nevezzük Lili-nek. Szóval Lili egy nagyon szeretetre érdemes lány, nagyon kedves és aranyos, csak neki van egy barátja már egy hosszú ideje, aki már nem olyan mint ő. Féltékenykedik a világ összes férfiája, korlátozza a dolgokban stb. Próbáltunk erről vele beszélni, de nem sikerült. Már hosszú ideje együtt vannak. Aztán az egyik nap ráírtam Lili-re mire a palija besértődött (idk, biztos szerelmes vagyok Lili-be vagy nem tudom mi volt a baj azzal, hogy beszélgetni akartam vele), rám írt, ott pattogott mint egy kisgyerek én meg fogtam magam és letiltottam. Na ez kb egy hete volt. Erre ma eljegyezték egymást. Hamarosan 20 éves lesz Lili és együtt is vannak már egy ideje de ez az eljegyzés tudom, a baráti társaság is tudja, hogy akár tönkre is teheti az életét. De velem nem fog beszélgetni már, mert a palija azt mondta, hogy ne tegye...
Fogalmam sincs mit csináljak. Hagyjam, hogy tönkre tegye az életét, vagy mi?
Lehet tényleg nem kéne beleszólnom, de attól még, hogy nem vagyok szerelmes belé, foglalkoztat mi van vele.
Bármilyen véleményért, meglátásért hálás lennék
Szerintem neked semmi közöd a párkapcsolatához. Az pedig, hogy eljegyezték, nem jelent semmit, gondolom, nem lesz jövő hónapban esküvő. Ha tényleg szar a kapcsolat, akkor majd szakítanak.
Ha meg a véleményemre vagy kíváncsi, olvasás közben végig az volt az érzésem, hogy szerelmes vagy Lilibe, és csak féltékeny vagy.
A helyzet az, hogy tényleg nem vagyok szerelmes Lili-be, annyira nem, hogy Lili tudja, hogy nekem ki tetszik😅
Csak a drága látod palija még így is azt hiszi rá akarok mozdulni😕
Meg amúgy minden férfi aki beszélgető viszonyban van Lili-vel rá akar mozdulni🤷🏻♀️
Mi a baj a pasival, hogy ennyire nem akarod hogy vele legyen Lili?
Amúgy van egy nagyon nagyon hasonló sztorim, ha érdekel szívesen mesélek :)
7-es: Oda írtam, csak átrakták ide🤷🏻♀️
6-os: igazából korlátozza őt és olyan dolgokat csinál amiket Lili nem akar pl: kijött elé egy csomót virággal a sulihoz, de egész idő alatt finoman pofozgatta őt és nevetett közben. Lili nagyon élvezte🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!