Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kene csinalnom? Ti mitcsinalnatok ilyen helyzetben? Megprobalom erthetoen leirni de lehet hosszu lesz
Van egy baratnom (14eves,ugy viselkedik mint mi a tobbiekkel azonban mi 17evesek vagyunk,azert irom ezt le nehogy furan vegye ki amit leirok)
Szoval.Van egy baratnom akivel kb 2honapja lettem joba.Eleg szoros lett a kapcsolatunk ilyen rovid ido alatt.
Ez a lany a tarsasagunkbol kavart regebben egy fiuval legyen ez a fiu mondjuk X(a lanyt nm is mertem meg akkor,1eve volt kb..)
Nm volt semmi koztuk komolyabb akkor meg
Aztan ez a lany felkerult Debrecenbe gimibe
Na jott az a honap es ott volt egy buli amikoris en megismertem es joban lettunk..
Azon a bulin ez a lany smarolt ezzel az X fiuval.Aztan beszelgettek egyutt kijartunk stb..
Egy kis tarsasag alakult ki (ismertuk egymast mindannyian csak nm ilyen kozelrol) egyutt keztunk szilvesztert szervezni lett egy csoportunk stb..
Ennek az x fiunak (17/F) szulinapja volt ezen a bulin ott voltam enis (17/L) viszont en hazajottem koran. Ok meg maradtak
Es ebbol a tarsasagbol egy fiu legyen o Y nekem elegge bejott/bejon..
Ezzel a fiuval smarolt a baratnom aki ugye nem tudta h bejon nekem ez a fiu hisz ot csak 2honapja ismertem a sracot meg 1eve..
Tudni kell hogy X es Y szinte legjobb baratok voltak
Azota hallgatom a lanytol hogy miket beszelnek stb..
De ekozbem x es y mar osszevesztek miatta a lany pedig x-el is kavargat meg y-nal is..
Holnap szilveszter egyutt fogunk bulizni
Kerdezem en mit kene csinalnom? Nezzem hogy milyen cuckik? Igyis eleg rossz
Viszont ott lesznek a barataim mashova nem mennek.
Es ez a kavaras nem csak holnapig fog tartani
+info hogy Y fiu (17/f)eleg sok lannyal kavargat nem az az osszejovos tipus
Bocsi szoltam h hosszu lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!