Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El akar venni feleségül, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar venni feleségül, de gyűrűt nem szeretne nekem venni, csak az esküvőre kölcsönkérni egyet-egyet, rossz jel, ne menjek ilyen emberhez?

Figyelt kérdés
Van hitelmentes autója, nekem örökölt házikóm, dolgozunk, átlag bért, vagy ő kicsit alatta keres, első házasság lenne. Mondtam, hogy nekem fontos volna más férfiak előtt ez a szimbólum, hogy gyűrűt hordok. Akármilyen egyszerűt is. Annyit mondott, hogy az arany nagykn drága, majd talàn egyszer, most nem olyan idők jönnek. Pedig volna beolvasztani való aranyam, mamámtól. Szeret engem ez az ember? Amúgy sem költ rám. Nem ad a rezsibe,kajápt szokott venni. Menyasszonyi dolgaimat is mind nekem kéne fizetni, ha lenne esküvő, semmi közös kassza.. tapasztaltabbak, lehet ebből jó házasság?

#eljegyzés #Gyűrűnélkül
2022. nov. 6. 15:10
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

"Csóri nem tudja, hogy egy golddiggert fogott ki. Eléggé felszínes vagy anyukám."

Nem lehet, hogy inkább te vagy funkcionális analfabéta?

2022. nov. 6. 17:25
 22/43 A kérdező kommentje:
Nem kell ARANY gyűrű, többször írtam, bármilyen jó. A golddigger ingyen lakatja az áldozatát, és fizeti utána a rezsit, meg még főz is rá, igaz? Sutyerák.. .
2022. nov. 6. 17:55
 23/43 anonim ***** válasza:
92%
Baszki... 50 ezerét már gyönyörű fehér arany gyűrűket árulnak... szerintem ettől olcsóbban is vannak. Ha ennyire nem tart téged, hogy 5-10 ezerért vegyen neked gyűrűt, ne menj hozzá!
2022. nov. 6. 17:57
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Me viccelj már, ez egy sóher bunkó. Csak kihasznál téged. Pár tízezer forintért már lehet arany gyűrűt kapni, vagy lehetne ezüst, vagy akár nemesacél, azok még ennyibe sem kerülnek. Hozzá ne menj.
2022. nov. 6. 18:55
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ezüst gyűrűnk volt. Pont jól illett a menyasszonyi ruhàmhoz, mert a tüll szoknyának volt egy kis enyhe ezüstös csillogása, illetve ezüst nyakékem és fülbevalóm volt az esküvőn.
2022. nov. 6. 21:22
 26/43 anonim ***** válasza:
9%

"Első, ne mondd már, hogy normális nőt gyűrű nélkül eljegyezni, mert én még ilyet nem láttam."

Akkor én nem normális nő vagyok, mert nekem nincs gyűrűm. Mondjuk igényem sincs rá. Nem volt hacacárés esküvőnk sem, mert arra sem volt igényünk. Pedig anyagilag elég jól állunk. És 12 éve együtt vagyunk boldogan. De ha te csak gyűrűvel lennél boldog, mert neked ez a fontos, akkor keress más pasit.

2022. nov. 7. 03:14
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

"Első, ne mondd már, hogy normális nőt gyűrű nélkül eljegyezni, mert én még ilyet nem láttam."

Ha nem az amerikai filmekből indulunk ki... Nálunk pl. az a szokás, hogy eljegyzéskor a karikagyűrűt húzzák fel bal kézre és ugyanezt a gyűrűt esküvőn pedig a jobbkézre. Tehát nincs külön kövesgyűrű.

De igazából, gyűrű nélkül is lehet házasodni. Én hálát adnék, hogy végre egy olyan férfi, aki szintén nem akar kövesgyűrűs letérdelős bohóckodást, mert én ezektől hülyét kapok.

2022. nov. 7. 09:55
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

OK, ti nem akartatok. A kérdező meg akar. Nekünk sem volt amúgy letérdelős lánykérés meg direkt mondtam, hogy csak 1 gyűrüt szeretnék, felesleges külön az eljegyzésre és külön a házasságkötésre. Így is lett. De azért annak én sem örültem volna, ha kölcsön gyűrűt húz az ujjamra.

És ha elolvassátok a kérdést, nem csak a gyűrűről van szó. Az csak egy tünet. A faszija amúgy is egy sóher szerencsétlen, aki konkrétan anyagilag lehúzza a kérdezőt, és ezt szeretné magának a jövőre nézve is bebiztosítani a házassággal. De még ehhez is hülye, hiszen külön kassza pl nem létezik, épp ez az egész lényege. (Max ha írnak szerződést, de kétlem.) Szóval a gyűrű csak a jéghegy csúcsa, amúgy is úgy béna ez az egész, ahogy van.

2022. nov. 7. 12:04
 29/43 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jó házasság ebből nem lehet, de csaki miattad. A férfi, egy normális gondolkodású, a jelenlegi helyzethez alkalmazkodni próbáló ember. Egekben az infláció, az árak, nem tudjuk mit hoz a jövő, milyen bajokat, de téged csak a flanc érdekel, a gyűrű, a mennyaszonyi dolgaid stb. Az élet nem erről szól anyukám. Hanem sajnos lassacskán a túlélésről. Szeret téged, mert elvenne, számára pont, hogy nem ezek a marhaságok fontosak, neki elég csak a nő is, azt akarja. Neked miért nem elég csak a férfi?
2022. nov. 7. 13:25
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
29-es: a férfi egy haszonleső sunyi here. Be szeretné biztosítani az ingyen lakhatást a továbbiakra is.
2022. nov. 7. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!