Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar venni feleségül, de gyűrűt nem szeretne nekem venni, csak az esküvőre kölcsönkérni egyet-egyet, rossz jel, ne menjek ilyen emberhez?
"Csóri nem tudja, hogy egy golddiggert fogott ki. Eléggé felszínes vagy anyukám."
Nem lehet, hogy inkább te vagy funkcionális analfabéta?
"Első, ne mondd már, hogy normális nőt gyűrű nélkül eljegyezni, mert én még ilyet nem láttam."
Akkor én nem normális nő vagyok, mert nekem nincs gyűrűm. Mondjuk igényem sincs rá. Nem volt hacacárés esküvőnk sem, mert arra sem volt igényünk. Pedig anyagilag elég jól állunk. És 12 éve együtt vagyunk boldogan. De ha te csak gyűrűvel lennél boldog, mert neked ez a fontos, akkor keress más pasit.
"Első, ne mondd már, hogy normális nőt gyűrű nélkül eljegyezni, mert én még ilyet nem láttam."
Ha nem az amerikai filmekből indulunk ki... Nálunk pl. az a szokás, hogy eljegyzéskor a karikagyűrűt húzzák fel bal kézre és ugyanezt a gyűrűt esküvőn pedig a jobbkézre. Tehát nincs külön kövesgyűrű.
De igazából, gyűrű nélkül is lehet házasodni. Én hálát adnék, hogy végre egy olyan férfi, aki szintén nem akar kövesgyűrűs letérdelős bohóckodást, mert én ezektől hülyét kapok.
OK, ti nem akartatok. A kérdező meg akar. Nekünk sem volt amúgy letérdelős lánykérés meg direkt mondtam, hogy csak 1 gyűrüt szeretnék, felesleges külön az eljegyzésre és külön a házasságkötésre. Így is lett. De azért annak én sem örültem volna, ha kölcsön gyűrűt húz az ujjamra.
És ha elolvassátok a kérdést, nem csak a gyűrűről van szó. Az csak egy tünet. A faszija amúgy is egy sóher szerencsétlen, aki konkrétan anyagilag lehúzza a kérdezőt, és ezt szeretné magának a jövőre nézve is bebiztosítani a házassággal. De még ehhez is hülye, hiszen külön kassza pl nem létezik, épp ez az egész lényege. (Max ha írnak szerződést, de kétlem.) Szóval a gyűrű csak a jéghegy csúcsa, amúgy is úgy béna ez az egész, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!