Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar venni feleségül, de gyűrűt nem szeretne nekem venni, csak az esküvőre kölcsönkérni egyet-egyet, rossz jel, ne menjek ilyen emberhez?
A pali konkrétan ingyenélő: Nem kell albérletben élnie, mert a kérdezőnek van saját lakása, ráadásul főz, mos, takarít rá. Egy albérlet a rosszabb helyeken is minimum 100.000 rezsivel és arra nem képes, hogy vegyen neki egy 4500 forintos ezüstgyűrűt, viszont valamiért sürgősen el akarja venni...? Nekem ez amellett, hogy borzasztó gyanús, borzasztóan megalázó is ilyen, nehezen is hiszem el, hogy van ilyen.
Válás esetén valóban nem lenne az övé a ház fele, de halálkor igen, ráadásul a teljes...
Kérdező! Én tuti, hogy ilyen szituációban nem mennék hozzá egy pasihoz, de ha mégis megteszed, akkor a helyedben írnék egy végrendelet, hogy halálod esetén ki mit örököl. A végrendelet kizárólag kézzel írva érvényes, de keress egy jó ügyvédet és írjátok meg egy közjegyzővel. De inkább kérlek ne menj hozzá! Ez az egész sztori borzasztó és ijesztő is!
Kölcsön jeggyűrű.
Ez extra gáz.
Pasin van vastag bőr...
Én mondjuk erre lehet, hogy azt mondtam volna, hogy én meg szerintem szerzek egy "kölcsön férfit" a nászéjszakára, hogy egy ilyen hosszú, fárasztó nap után ne neki kelljen még a szexszel is fáradoznia. xD
Én kifejezetten nem szeretnék drága eljegyzési gyűrűt, de mondjuk olyan férfihez biztosan nem mennék feleségül, aki úgy lakik nálam, hogy nem ajánlja fel, hogy fizeti a rezsi felét, és aki nem lep meg időnként egy-egy szál virággal, vagy valami aprósággal, amivel örömet szerez. Nem a dolog pénzbeli értéke, hanem az érzelmi értéke miatt, mert tudom, hogy ha nekem fontos a másik, akkor igyekszem apró meglepetéseket szerezni neki.
Kérdező, te gyereket, gyerekeket is szeretnél? Mert akkor szerintem különösen érdemes lenne átgondolni, hogy egy olyan férfival, aki jelenleg így áll hozzá az anyagi teherviseléshez - akár a lehetőségei, akár a személyisége miatt - mivel járna rád nézve (mind pénzügyi, mind érzelmi szempontból), ha gyermeket vállalnál ezzel a férfival.
Kérdező, le a kalappal
Kemény csaj vagy
Ne haragudj de nem fog változni, igeid óráig maximum. Arra vigyázz, ha most változni próbál, az azért lesz, mert te kvázi eltartod, és még egy ilyet nem talál. Nem őszinte Veled.
Az,hogy nem ad a rezsibe, nagyon durva. A kölcsön gyűrű meg vicc. Szakíts meg vele minden kapcsolatot. Hozzá ne menj, bármit ígér. Neked kellene eltartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!