Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Végképp mondjak le arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végképp mondjak le arról, hogy a párom egyszer elvesz feleségül? Mennyire fontos a házasság?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, nő, a párom 28. 6 éve vagyunk együtt, öt éve együtt is élünk. A párom nem épp házasságpárti, eddig én sem éreztem az esküvőt fontosnak, hiszen fiatalok vagyunk stb....de szerintem lassan itt lenne az ideje. Nemrég voltunk nyaralni, nagyon készülődött, azt hittem na majd most...de nem történt semmi. Sőt a nyaraláson utazó nászutas pár összes férfi tagját próbálta meggyőzni arról, hogy mekkora baromságot csináltak azzal, hogy megházasodtak (már nekem volt kínos a szitu). Nem akarom erőltetni a dolgot, egyszer-egyszer megemlítettem már neki, de semmi reakció. Törődjek bele, hogy ha vele akarok maradni akkor le kell mondanom arról, hogy férjhez menjek?
2010. szept. 27. 09:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit bunkó a barátod. Feleségnek már nem vagy jó?! Azért ne már! Meg meggyőzni akar másokat, hogy minek az... kész röhej.

Ha tiszta szívéből szeretne akkor azt mondaná nézd nem bírom a nagy felhajtásokat és kettesbe tanúkkal elvenne, mivel te szeretnéd. Nekünk sem volt egy időben fontos. Helyesebben a férjem el akart venni, de irtóztam a felhajtástól. Erre azt mondta, hogy jó szóljak ha szeretném hogy elvegyen. Egyszer (már volt 1 gyerekünk) úgy alakult, hogy el tudtam képzelni az esküvőt az életembe és elmondtam neki. Kértünk időpontot és összeházasodtunk. Az esküvő előtt kérdezte, hogy megkérje e a kezem... na ez a szerelem... remélem ilyen marad.

Egyébként a volt vőlegényem ugyan ilyen fatökű volt...

2010. szept. 27. 15:05
 32/35 anonim ***** válasza:

Bizalom és megbizni a másikban téma:

Sose biztam senkiben. Aztán egyszercsak jött Ő és megszelídített. Még mindig csak óvatosan bíztam, de már TUDTAM hogy Ő a másik felem! Próbára tett minket az élet, mindent kibirtunk. 6 év után vállaltam gyermeket. Eszményi Társ, szuper Barát, tökéletes Apa volt. Büszke voltam hogy Ő a Társam és TUDTAM /hittem hogy együtt öregszünk meg. Az életemet is rábíztam volna gondolkodás nélkül...tudtam sose lesz vége és ....... és ekkor elhagyott. Engem és a gyermekét is. Nem voltak konfliktusok (nem több mint addig bármikor és nem nehezebb mint amiket már együtt megoldottunk) nem volt veszekedés, HARMONIÁBAN éltünk, a mi kapcsolatunk volt a minta. Utólag azt gondolom sokan irigyeltek. Szánalmas, hogy egy férje által elhagyott, beteg nő tele tudta beszélni a fejét, és szánalmas, hogy az az EMBER akire felnéztem és tényleg az életünket rábíztam volna, elfordult, gyáván elfutott és megragadta egy MÁS élet lehetőségét mert Ő sem lesz fiatalabb. Tönkre tett engem ,megölte a lelkemet és tönkre tette a Gyerekünket. Nem lehet egy napon említeni azt az EMBER-t aki a Társam volt és a Gyermekem Apja lett és azt aki a mostani nejével él.Ez egy vadidegen lény és semmi nem érthető amit tesz..........Nem vagyok álmodozó és a fejem sosem dugom a homokba. Úgy tudtak átverni, hogy semmit nem vettem észre. Esélyem se volt .....Ha ez nem történhet meg mással is pont ekkora eséllyel akkor megeszem a kalapom. Ehhez kevés ha van házassági anyakönyvi kivonat. Ezt se azzal, se mással kivédeni nem tudod. Nem használ a tudni kell párt választani tanács sem. Én jól választottam, Ő is jól választott , 12 csodaszép év jutott és senki másnak nem szültem volna gyermeket. Akkor is úgy viselkedet és úgy cselekedett ahogy azt minden nőnek kivánom......és még is. A múlt elfeledve és váratlanul, hirtelen egy teljesen másik életbe fordult, míg engem benne hagyott a KÖZÖS terveink megvalósításának csapdájában.

2010. szept. 28. 13:03
 33/35 anonim ***** válasza:
Utolsó: na ezért örülök nagyon, hogy egyedülálló vagyok. Elképesztő kiszolgáltatottság bármilyen élettársi-házassági viszony, ami 75%-ban válással és elhagyással, nagyobb százalékban pedig rossz együttéléssel végződik. Én nem leszek kiszolgáltatva semmilyen köcsög kénye-kedvének, hogy mikor támad kedve egy fiatalabb puncihoz, és retteghetek, hogy mikor rúgja fel az egész közös életünket. Hát persze, hülye nem vagyok.
2010. okt. 16. 06:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Én sajnálom, hogy Ti nem tudtok bízni, Rossz lehet, hogy csalódtatok összetörött az életetek, DE nem minden férfi egyforma...vannak kivételek. Nem is kevés, higgyétek el...
2010. okt. 16. 11:09
 35/35 anonim ***** válasza:

Szia, hát nem tudom... így kívülállóként nekem ez kicsit gyanús. Persze nem ismerem a részleteket, de elmondom, mit látok a leírtak alapján. A barátodnak ez egyszerűen tök kényelmes így. Szerintem aki ennyi év együttélés után nem akarja elvenni a párját, azzal azt kommunikálja felé, hogy "jó veled, de nem te vagy az igazi, lehet, hogy van jobb is nálad, nem akarom elkötelezni magam melletted". És most lehet jönni olyan szövegekkel, hogy fú, nem bírja az olyan nagy felhajtásokat... speciel én se bírom, de hát ki mondta, hogy az esküvő mindenképpen egy nagy hacacáré? Meg lehet oldani azt csendben, egyszerűen is. Ha annyira nem számít ez a barátodnak, mért nem teszi meg? Éppen azért, mert neki nem számít. Neked meg igen. Hiszen látja rajtad, hogy neked ez így nem jó.

Egyszerűen falra mászom az olyan szövegektől, hogy jajj, a pasi nem akar házasságot, a barátnő/élettárs meg beletörődik ebbe. Hát ne törődjön! Miért nem a pasi tesz annyi engedményt (ha tényleg annyira szereti a párját, mint mondja), hogy aláírja azt a vacak papírt (hiszen neki kábé ennyit is jelent, egy vacak papírt), tudván, hogy ezzel boldoggá teszi a másikat?!

Ne haragudj, ha kicsit kemény voltam, nem akarlak megbántani, főleg, hogy nem ismerem a részleteket. Nyilván Te vagy benne, Te érzed a dolgokat. Remélem, minden úgy alakul, ahogy Neked a legjobb.

25/N

2010. dec. 26. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!