Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze is költözhetünk és feleségül is mehetek hozzá? (bővebben lent)
Nincs leírva. 18 éces korodban nagykorú leszel
Ettől függetlenül szerintem hülyeség 18 évesen férjhezmenni.
18 évesen elhiszem, hogy rettenetesen szerelmes vagy és hiába mond neked bármit, úgyis a saját fejed után mész. Minek is hallgatnál idősebb és jóval tapasztaltabb emberekre?!
Férjhezmehetsz, elköltözhetsz. De az biztos, hogy akkor anyukád helyében én egy lyukas zokniravalót nem adnék, akkor tartson el a férjed.
Nézd..férjhezmész..A férjed eltart egy darabig, de emiatt sok vitátok lesz. Te nem tanulsz tovább majd, elmész dolgozni egy gyárba, vagy eladónak egy butikba. Gondolom hamar terhes leszel, emiatt még több pénzhiány, még több vita. Kb. 24 éves korodra elvált nő leszel, egy gyerekkel a nyakadon. S hiába leszel még szép vagy még csinos is, egy gyerekkel nem olyan könnyű másik férjet találni.
18 évesen még ne akarj feleség lenni. Lehet barátod, de minek úgy sietni? Bulizz, csavarogj, barátnőzz. Ha úgyis szeret, hozzámehetsz 22 évesen is. Nem maradnál le semmiről sem. Szerintem gondold még át ezt.
"a párom igenis elakar tartani"
Na, ezért ne siess!
Az összeköltözés egy dolog, megtehetitek; de házasság is rögtön? Jóindulatból írom, várj vele!
Persze értem, és korrektek a válaszok. Ha nem lennék 17 egyetértenék:P de sajnos néha még én is alig bírom ki magam, tudom és érzem, hogy mik lehetnek a következményei, de nem bírok magamnak parancsolni.
És házasság nélkül csak összeköltözés? Az is nagy hülyeség lenne?
*igenis elakar tartani
Te normális vagy? Én nem állítottam, hogy nem akar, megkérdeztem, hogy el akar-e! Te meg egyből "igenisezel".
Kb. azért, mert te magad sem hiszed, hogy ez működni fog, csak hajtogatod a magadét, bizonygatod magadnak meg nekünk. De minket nem érdekel, ezt jó, ha tudod. Pusztán válaszoltam a kérdésedre, mit ír elő a törvény.
De ha már itt tartunk, tudod, hogy 500 ezer Ft meddig elég, ha normálisan akarsz élni? 4 hónapig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!