Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Össze is költözhetünk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze is költözhetünk és feleségül is mehetek hozzá? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
2012 szeptemberében 18éves leszek, de akkor még 12.es leszek mivel évvesztes vagyok. Össze szeretnék költözni a párommal, de a szüleim azt mondják, hogy hiába leszek 18 amíg suliba járok nem mehetek el. Ugye ez nincs törvénybe leírva?
2011. szept. 26. 14:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Nincs leírva. De az sincs leírva, hogy ha elköltözöl, kötelesek fizetni a tanulmányaidat meg a kajádat. Vagy a párod el tud és el akar tartani?
2011. szept. 26. 14:16
 2/30 anonim ***** válasza:
72%

Nincs leírva. 18 éces korodban nagykorú leszel

Ettől függetlenül szerintem hülyeség 18 évesen férjhezmenni.

2011. szept. 26. 14:16
 3/30 anonim ***** válasza:
88%
Ne kapcsolatba,házaságba menekülj otthonról,mert annak csöbörből vödörbe lépés lesz avége.
2011. szept. 26. 14:18
 4/30 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kötelesek. 2éve nyaranta dolgozom így a számlámon már van 500ezer Ft + a párom igenis elakar tartani, van munkája, saját lakása amin nincs hitel!
2011. szept. 26. 14:19
 5/30 anonim ***** válasza:
79%

18 évesen elhiszem, hogy rettenetesen szerelmes vagy és hiába mond neked bármit, úgyis a saját fejed után mész. Minek is hallgatnál idősebb és jóval tapasztaltabb emberekre?!

Férjhezmehetsz, elköltözhetsz. De az biztos, hogy akkor anyukád helyében én egy lyukas zokniravalót nem adnék, akkor tartson el a férjed.

Nézd..férjhezmész..A férjed eltart egy darabig, de emiatt sok vitátok lesz. Te nem tanulsz tovább majd, elmész dolgozni egy gyárba, vagy eladónak egy butikba. Gondolom hamar terhes leszel, emiatt még több pénzhiány, még több vita. Kb. 24 éves korodra elvált nő leszel, egy gyerekkel a nyakadon. S hiába leszel még szép vagy még csinos is, egy gyerekkel nem olyan könnyű másik férjet találni.

18 évesen még ne akarj feleség lenni. Lehet barátod, de minek úgy sietni? Bulizz, csavarogj, barátnőzz. Ha úgyis szeret, hozzámehetsz 22 évesen is. Nem maradnál le semmiről sem. Szerintem gondold még át ezt.

2011. szept. 26. 14:20
 6/30 anonim ***** válasza:
81%

"a párom igenis elakar tartani"

Na, ezért ne siess!

Az összeköltözés egy dolog, megtehetitek; de házasság is rögtön? Jóindulatból írom, várj vele!

2011. szept. 26. 14:21
 7/30 A kérdező kommentje:

Persze értem, és korrektek a válaszok. Ha nem lennék 17 egyetértenék:P de sajnos néha még én is alig bírom ki magam, tudom és érzem, hogy mik lehetnek a következményei, de nem bírok magamnak parancsolni.

És házasság nélkül csak összeköltözés? Az is nagy hülyeség lenne?

2011. szept. 26. 14:23
 8/30 anonim ***** válasza:
67%

*igenis elakar tartani

Te normális vagy? Én nem állítottam, hogy nem akar, megkérdeztem, hogy el akar-e! Te meg egyből "igenisezel".

Kb. azért, mert te magad sem hiszed, hogy ez működni fog, csak hajtogatod a magadét, bizonygatod magadnak meg nekünk. De minket nem érdekel, ezt jó, ha tudod. Pusztán válaszoltam a kérdésedre, mit ír elő a törvény.

De ha már itt tartunk, tudod, hogy 500 ezer Ft meddig elég, ha normálisan akarsz élni? 4 hónapig sem.

2011. szept. 26. 14:29
 9/30 anonim ***** válasza:
84%
Nézd, meg fogod bánni. Vannak, akik 18 évesen férjhez mennek, és ezzel örök boldogság stb. de nem ez a tipikus. Te magad is annyiszor lehetsz még szerelmes, minek házasodni...?
2011. szept. 26. 14:29
 10/30 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként 2012 szeptemberéig még bő egy év van, tehát ráérsz minderre.
2011. szept. 26. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!