Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze is költözhetünk és feleségül is mehetek hozzá? (bővebben lent)
*És házasság nélkül csak összeköltözés? Az is nagy hülyeség lenne?
Az nem. De csak érettségi után.
Házasság nélkül összeköltözhetsz vele, legalább megtapasztaljátok, hogy milyen együtt élni a másikkal, igazából akkor fogjátok csak megismerni egymást...
A szüleiddel meg nem célszerű összeveszned, lehet, hogy hallgatnod kéne rájuk, hisz tegyük fel, hogy összeköltözöl a pároddal, egy-két évig minden szuper, aztán mi van, ha szakítotok? Akkor hova mész? Lehet, hogy 2 év múlva majd már nem akar téged 'eltartani'. Akkor majd visszanyávogod magad a szüleidhez?
Kedves:A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad!
Ha nem érdekel, akkor miért írsz vissza?
Az 500ezer Ft-ra visszatérve Te nagyon nagy luxusban élhetsz. Nekem nem luxus kell,szerintem 2ember havi 80-100ezerből simán megtud élni,úgy hogy egy forint hitelt sem kell fizetni, csak kaja, ruhák stb...(nem csak én gondolom így példám is lenne rá)
Nehogy hozzámenj!! Költözzetek össze, aztán várjatok egy kicsit.
Én megcsináltam ezt, amit te most akarsz. Most 23 éves vagyok, és fogalmam sincs, mit csináljak. A párom az elején úgy gondolta, hogy persze, majd ő eltart, de az évek során megunta. Ma már folyamatosan amiatt veszekszünk, hogy miért nem dolgozom.
Emellett az a 80-100 ezer baromira nem elég két emberre. Pontosabban elég, amíg a mosógép nem döglik be és nem kell 60-80 ezerért gyorsan újat venni. Amíg nem akartok egy hétre akár a Balatonhoz elmenni nyaralni. Amíg nem kell egy akut problémával fogorvoshoz menni és a végén 40 ezret perkálni. Ha bármi beüt (márpedig beüt), akkor szívás van.
A kérdésedre válaszolva: elköltözhetsz, miután betöltötted a 18-at, de addig még gondolkozz el a dolgon. Én már nagyon bánom, hogy a fiatal éveimet főzéssel meg takarítással töltöttem, ahelyett hogy csak otthon besegítettem volna és maradt volna több időm másra. Egy könyvet alig bírok elolvasni, mert mire a sulival, tanulással, házimunkával végzek, már hulla vagyok. Ha újrakezdhetném, biztosan randizgatnék még pár évet az összeköltözés előtt :(
A válasz megírásának időpontja: ma 15:00
Köszönöm szépen, hogy írtál. Teljesen elgondolkodtató!
Barátnőm 18évesen ment férjhez 3év udvarlás után.
A pasi 25éves volt. Csekély 7év különbség.
Na a pasi dolgozik, a csaj egyetemre jár.
A pasi fizeti a csaj albérletét, ruháit, sulit, könyveket stb. rájött, hogy nem annyira jó móka, hogy ő dolgozik és a csaj "csak tanul".
Ráakarta venni a csajt, hogy menjen el egy 2éves képzésre szerezzen egy szakmát és utána fejezze be estin az egyetemet. Na a csaj nem egyezett bele.
Így úgy élnek, hogy a csaj pesten él albérletbe, a pasi meg tőle 120km-re lévő kis faluban. hétvégente találkoznak de a pasi fizet mindent.
Voltak ebből viták, de már 5éve együtt vannak, mint férj és feleség és mármost jól boldogulnak. De a csaj is azt mondta, hogy inkább várt volna 2-3évet úgy is elég lett volna és nem lett volna belőle annyi veszekedés, hogy ő nem dolgozik.
Így csak tanácsolni tudom, hogyha össze is költöztök keress valami munkát és egy fősulit vagy egy okj-s tanfolyamot munka mellett el tudsz végezni estin vagy levelezőn. a házasság meg ráér:)
(ja és mondja egy olyan ember aki 23évesen megy férjhez:)
Én nem rosszból mondom de aki azt írta hogy kb 4 hónapig elég az 500 ezer annak igaza van. Nem lehet simán kijönni 80-100 ból.Csak nagyon nagyon spórolva hidd el, és nem is kell hogy hitel legyen. Elég egy kocsiba tankolni, biztosítást fizetni az már egy vagyon.És az extra kiadásokról még nem beszéltem.( adók, tüzelés stb)
Te azt hiszed hogy az 500 ezred az egy nagy pénz. Elárulom hogy csak megkeresni volt nehéz.Mi a párommal nem élünk nagylábon se hitel stb.. 30 köbméter fa az udvarban, saját ház + kocsi és ha nagyon nagyon spórolók akkor elég a havi 80 ezer, de csak úgy hogy ezen felül 18 ezer kajajegyet kapok + minden évben egy disznót, miből van hús. És igazából minden embernek vannak igényei, hogy néha eljusson valahová stb...
Szóval ha rám hallgatsz akkor nem eltartatni akarod magad hanem befejezed az iskolát szerzel szakmát, és munkahelyet és akkor költözöl el.Így egyenrangú félként mész a házasságba és te is tudsz valamit beletenni nem csak kivenni. Az írásod alapján mindenképp éretlen vagy. Főleg hogy megkérdezed hogy elköltözhetsz e otthonról ha még suliba jársz.
Ne érts félre mert a korodhoz megfelelő vagy, de nem az összeköltözéshez főleg nem a házassághoz.
Amúgy a pasid hány éves? Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!