Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*és úgy hisznek a csodákban, mint a gyerekek a mesében (ezt akartam írni) :D
2022. szept. 20. 16:32
12/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom utolsó... Én elvaltam így abszolút nem hiszek már a házasságban,de megertem ha valaki egyszer legalább felakarja venni azt a fehér ruhát. És szerintem a gyerek nagyobb kötelék mint egy papír,mert azt bármikor felbontod, de a gyereket nem lehet eltorolni. Kívánom neked, hogy, talald meg a megfelelő társat,és minden jönni fog.
Se a hűség se az ember értéke nem függ az eljegyzéstől/házasságtól.
2022. szept. 20. 17:42
Ez egy nagy tévhit. A gyerek se nagyobb kötelék, attól hogy van, még ugyanúgy elválhatnak, szakíthatnak a párok, sőt, a legtöbb kapcsolat pont gyerekvállalás után pár éven belül megy tönkre. A gyerek csak összeláncol azzal akit el kellene felejteni ha elváltatok.
Szerintem sokkal rosszabb ha gyerek is van. Ha nincs akkor csak elválik az ember és látni se kell többé a másikat. Könnyebb a gyász. Főleg akkor rossz ha amúgy az egyik fél meg szerette a párját és nem ő akart válni, de a gyerek miatt újra és újra találkozni, beszélni, borzasztó nehéz lehet...
2022. szept. 20. 17:51
Nem gondolom, hogy valaki a családi állapota alapján többet vagy kevesebbet ér mint más.
Inkább a belső tulajdonságok határozzák meg az ember értékét.
Értem, hogy mi a barátnőd problémája, de ez nem függ össze az ő értékével.
2022. szept. 20. 18:38
#14! Senki sem írta hogy nagyobb kötelék a gyerek. Azt írták örüljön hogy legalább lett gyereke mert más nő olyan szinten van átverve hogy még arról is lecsúszik.
2022. szept. 20. 21:44
16: de, a kerdezo irta a nagyobb koteleket. Es nagyon sok mindenki ugyanezt vallja, bar nem ertem miert. Valaskor a hazastarsadtol valsz el mert megcsalt/kiszerettel belole/barmi miatt. A gyerek apjanak vagy anyjanak nem szunsz meg lenni attol mert elvaltok. Es jol irja a 14-es, ha gyerek nelkul valik a ket fel, jo esetben soha tobbet nem kell talalkozniuk, mig a kozos gyerek eseteben ott lesznek a gyerekkel kapcsolatos esemenyek.
2022. szept. 20. 23:57
16. De írta a kérdező. Olvasd vissza.
2022. szept. 21. 00:54
Az ő hibája, hogy miért adta alább, mint amit szeretett volna? Minek szült egy olyan kapcsolatba, ahol a legelemibb vágyát se teljesítette a párja, csak ígérgetett? Végülis, igaza is lett, szétmentek...A mostanival se tisztázta, és csak együtt élnek 5 éve? Ha ez neki fontos, és a saját értékét vonaj kétségbe, akkor miért becsüli le magát annyira, hogy ilyen kapcsolatokban benne ragad? Ne legyen már függő...Ha ő ettől értéktelenebbnek érzi magát, akkor nem boldog, nem elégíti ki a párkapcsoalt, amiben él.
2022. szept. 21. 07:08
#14! A gyerek összeköti két felnőtt ember életét, sajnos ha tetszik ha nem. Te magad írtad, hogy simán el lehet válni, de ha gyerek van, az gázabb, mert akkor valójában sosem "szabadulsz" a gyereked apjától/anyjától. Akkor csak nagyobb kötelék, nem???? 😀 Ne beszéljünk már ellentmondásosan!
2022. szept. 21. 08:09
További kérdések: