Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeztem a párom, hogyan tovább a kapcsolatunkban. Erre ezt mondta nagynehezen "illene megkérnem a kezed". Jogosan sertodtem meg?
Együtt vagyunk 4 éve, többször is megpendítettem már a dolgot, hogy mit tervez a jövőben. Ma a fenti dolgot reagálta a kérdésemre. Azt mondtam neki, hogy mi az, hogy illene, hát ez nem hangzik túl lelkesen meg biztatoan. Erre ő, hogy nekem semmi sem jó...
Szerintetek jogosan akadtam ki?
Szerintem nem gáz falhoz szegezni 4 év után. Az a gáz, ha játszma van és nem lehetsz őszinte. Lehet mondani, hogy nagyon szeretlek, és házasságot, családot szeretnék veled - te is?
Mi ebben a ciki? El kellene titkolni, mert csak az az igazi szerelem, ahol gondolatolvasó is vagy? Szerintem na ez az irreális elvárás.
"Mintha csak a házasság létezne a világon?"
Ha nincs házasság akkor minek eljegyzés? Azért, hogy legyen egy gyűrű az ujjadon amit tudsz mutogatni kár az eljegyzés.
Egyébként nekem is tett célzásokat a párom, hogy jó lenne ha már eljegyezném, de én végig közömbös, sőt inkább lerázó válaszokat adtam pedig én is akartam már az eljegyzést. Aztán egyszer megtörtént a nagy dolog és jól meglepődött mert elhitte, hogy nekem ez nem fontos. Azóta már az esküvőt tervezzük.
Szóval kérdező, lehet nála is valami ilyesmi áll a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!