Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A baratom ki akarna menni kulfoldre dolgozni 4 honapra, mikor megkerdezte, h mit szolnek megkertem, h ne menjen. Ertem marad. Ha elmegy felek, h tonkre megy a kapcsolatunk, mit tegyek? Hadjam, h menjen el?
Igen, hagyd, hogy menjen el és menjen tönkre a kapcsolatotok.
Komoly válasz: Ha ekkora a bizalom már MOST, akkor később ez, hogy fog működni? Nem értem.
Mondjad meg neki h neked nem annyira jon be a tavkapcsolatosdi, de ha menni akar, akkor menjen nyugodtan. Mi van, ha kesobb elkezdi banni, hogy maradt miattad? Had menjen, ha akar. A tavolsag a nagy tuzeket fellobbantja, a kicsiket eloltja.
Nekem forditott esetben volt meg ez a sztori, en akartam menni. Megkert, hogy ne menjek, maradjak. engem ez zavart, hogy miert nem enged? ezert mondtam neki, h nekem a jovom szempontjabol szuksegem van arra, hogy elmehessek, kiprobalhassam magam, es amugy is egy nagy almom valna ezzel valora. Elmentem. 2 honap utan ereztem, hogy kihult bennem a tuz, pedig masfel eve voltunk egyutt. Egyszeruen nem ereztem, hogy hianyzik, sot, nagyon jol ereztem magam nelkule. Rajottem, h a megszokas, a ragaszkodas tartott minket egyutt masfel evig, pedig en azt hittem, szeretem. Furcsa dolgok ezek. Szakitottunk, en azota is kinnt vagyok es boldog :)
Csak leirtam, h ilyen is van.
Nehez dontes, kivanom a legjobbakat. De ne tiltsd meg neki, mert akkor csak jobban akar majd menni.. Jobb, ha szabadon donti el, mit akar csinalni, kezdeni. barmennyire is faj, ha elmegy, mindennek megvan az oka..
25/L
Nem tudom. tobb embert ismerek akik honapokig egymas nelkul voltak, es amikor ujra talalkoztak semmit nem valtozott a tuz. ez lehet egy proba is, h mennyire eros a kapcsolatotok.
Szerintem ha menni akar, mindenkeppen hagyd menni. Ha sajat maga dont ugy, h nem megy, akkor orom es boldogsag. De ha menni akar, fogadd el a helyzetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!