Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeztem a párom, hogyan tovább a kapcsolatunkban. Erre ezt mondta nagynehezen "illene megkérnem a kezed". Jogosan sertodtem meg?
Együtt vagyunk 4 éve, többször is megpendítettem már a dolgot, hogy mit tervez a jövőben. Ma a fenti dolgot reagálta a kérdésemre. Azt mondtam neki, hogy mi az, hogy illene, hát ez nem hangzik túl lelkesen meg biztatoan. Erre ő, hogy nekem semmi sem jó...
Szerintetek jogosan akadtam ki?
Azért a te kérdésed is elég falhoz szegező volt azt tegyük hozzá. Házasságot erőltetni férfira NEM SZABAD! Érthető hogy szintet akarsz lépni, de hagyd meg neki hogy akkor kérje meg mikor ő érzi saját magától, mert a lánykérés csak úgy az igazi.
Szerintem te ideges lehettél, ő csak válaszolt, semmi kivetni valót nem érzek a válaszában.
Tipipus nő, ezt akarod, de megsértődsz rajta 😂🤷♀️🤦♀️
Nőként írom
Na, azért a házasság két fel döntése. A csávó eldöntheti egyedül magában a hogyant, de azért egy időt belohetnenek közösen, hogy mondjuk 1-2 even belül, ott meg a csávó szabadon mozoghatna a hogyan és miként illetően.
Teljesen jogosan akadtal ki.
Bár nem értem, ismerkedeskor nem jött fel a téma, hogy ki mit akar?
,, Együtt vagyunk 4 éve, többször is megpendítettem már a dolgot, hogy mit tervez a jövőben".
Ha kérdezgeted tőle ezt, akkor ő valószínűleg automatikusan gondol valamire, és érezte hogy valami olyan válaszra vársz mint a lánykérés. Ez az ismétlődő kérdés pedig teljesen jogosan felveti az ember gondolataiban, hogy te ezt a lánykérést márpedig nagyon is akarod, és ha ez még társul folyamatos célzásokkal is, akkor miért ne gondolhatnék arra hogy nem engeded őt a saját tempójában haladni? Meggyőződésem hogy nem akart ő rosszat mondani, valószínűleg csak arra gondolt hogy ennyi idő után lassan itt az ideje a lánykérésnek, de ezt az illendő szót teljesen félreértetted. Fellángoltál az egészen, és szerintem feleslegesen.
Jogosan sértődtél meg. A beszélgetés a jövőről és a "vegyél már el" nem ugyanaz.
Én is beszélek a párommal a jövőről, de ez egy távoli jövő, mindkettőnknek világos, hogy ilyen fiatalon ebben az élethelyzetben nem most van az ideje bizonyos dolgoknak. Ettől még a szándék, hogy valamikor meglegyen (akár gyerek akár összeköltözés, most a konkrét dolog nem fontos).
"Azért a te kérdésed is elég falhoz szegező volt azt tegyük hozzá"
És a semmiből jövő lánykérés nem az? Nehogy már kegyet gyakoroljon, hogy hajlandó elvenni valakit. Örüljön, ha hozzá akar menni a párja.
" akkor miért ne gondolhatnék arra hogy nem engeded őt a saját tempójában haladni?"
Ő meg a kérdezőt nem engedi. Ideje lenne elfelejteni, hogy a nő számára valami hatalmas megtiszteletés, a férfi számára meg hatalmas kegy, hogy házasodni akar vele.
Nem kötelező. AKi nem akar, az ne rabolja a másik idejét. Nehogy már a nőnek évekig tétlenül, a totális bizonytalanságban kelljen élni, hogy az úr mikor méltóztatik eldönteni, hogy vele tervezi-e az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!