Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gyűrűt válasszuk?
Enyhén szólva dilemmázunk a párommal, hogy melyik gyűrűpárt válasszuk eljegyzésre. (karikagyűrűket szeretnénk, mert később, esküvőn is ezeket szeretnénk megtartani). A gond az az, hogy mindkettő nagyon szép, de van 60.000 Ft különbség a kettő között. Az egyik 110.000, a másik ami kicsit jobban tetszik 170.000 Ft, de az a baj hogy most nem állunk úgy anyagilag hogy csak úgy simán hozzá csapjuk a 60.000-et a drágább gyűrűhöz. Meg tudnánk tenni csak hát...tudnánk hova tenni.
Itt vannak a linkek:
Ez a 170ezres: [link]
(második oldal, felülről a harmadik)
Ez pedig a 110ezres: [link]
(25.oldal felülről a 4. ha nem linkelné rendesen)
Amúgy 20 évesek vagyunk, szóval a gyűrűket is úgy néztük hogy fiatalosak, de mégis komolyak.
Szia!
pont nemrég voltunk hasonló helyzetben,mi is nézegettük ezt az oldalt,és hát asszem hasonló az ízlésünk...
de,itt jön a DE mikor ékszerüzletben,ujjra felhúzva nem azt a képet adta,mint amit elképzeltünk...
Szóval tájékozódni lehet,szerintem,csak abba a hibába ne essetek bele,hogy megrendelitek,mert szép a képen...
mindkettő ronda.
nekem nem tetszik a sárga arany.
öreges, és giccses.
Ha belekotyoghatok, akkor én őket javasolnám:
Mi ott vettük a gyűrűinket, és nagyon rendesek, le a kalappal a kiszolgálás előtt. Nem olcsók, de gyönyörű gyűrűik vannak, és az igényeiteknek megfelelően alakítják.
Sajnos a mi gyűrűink nincsenek fent az oldalon, pedig igazán különlegesek.
A 15:11-es válaszadóval maximálisan egyet értek.
Gertrúdékat csak ajánlani tudjuk! Nekünk a karikagyűrűnk és az eljegyzési gyűrűm is tőlük van. Mindkettő kész CSODA!!!
Hú köszönjük szépen a linket:)
Vállalnak olyat is hogyha kinézünk egy párt akkor átalakítják igény szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!