Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gyűrűt válasszuk?
Enyhén szólva dilemmázunk a párommal, hogy melyik gyűrűpárt válasszuk eljegyzésre. (karikagyűrűket szeretnénk, mert később, esküvőn is ezeket szeretnénk megtartani). A gond az az, hogy mindkettő nagyon szép, de van 60.000 Ft különbség a kettő között. Az egyik 110.000, a másik ami kicsit jobban tetszik 170.000 Ft, de az a baj hogy most nem állunk úgy anyagilag hogy csak úgy simán hozzá csapjuk a 60.000-et a drágább gyűrűhöz. Meg tudnánk tenni csak hát...tudnánk hova tenni.
Itt vannak a linkek:
Ez a 170ezres: [link]
(második oldal, felülről a harmadik)
Ez pedig a 110ezres: [link]
(25.oldal felülről a 4. ha nem linkelné rendesen)
Amúgy 20 évesek vagyunk, szóval a gyűrűket is úgy néztük hogy fiatalosak, de mégis komolyak.
Nekem spec. ezek közül egyik se tetszik, ha viszont nektek fontosabb a drágább, akkor gyűjtsetek még rá és inkább várjatok még egy kicsit, hiszen a tiétek lesz, ti fogjátok hordani.
Ami nekem tetszene innen:
5. oldal 9.
8. oldal 7.
9. oldal 3.
10. oldal 4. és 10.
12. oldal 1. és 2.
Tovább nem néztem.
A 170 ezer forintos gyűrűk tetszenek nekünk is, én hozzáadnám azt a 60 ezer forintot, mert ha az olcsóbbat venném meg és ránéznék folyton az jutna eszembe, hogy nem azt a szép 170 ezer forintos gyűrűpárt vettük meg.
Én a karika gyűrűhöz sem ragaszkodok, azért mert az végtelen a kapcsolat megszakadhat attól még.
Utolsó: igen teljesen igazad van. Szerintem is a drágább lesz.
Nagyon sokat segítettetek!Köszönjük!:)
És jöhetnek még válaszok a másik kérdésre is!:)
Mind a kettő nagyon szép,gondolom ez életben nem szürke,hanem fehér arany.:)
Ha különlegeset akartok akkor a 2.
Az első az elég gyakori legalábbis sok ilyen kinézetűt láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!