Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nem is sejtette a gyűrűt?
Mi 4 éve vagyunk együtt, beszéltünk már arról, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket -házasságban-. Mivel már megérett az idő a dologra: nem lenne meglepetés a gyűrű. Nem azt várom minden alkalomkor vagy hasonlók, de már az évfordulós ajándék és minden hasonló gyűrű-gyanús, tehát ott van a pakliban hogy az lesz. Ha esetleg elvisz vacsizni, vagy bárhova: akkor megfordul az iyesmi az ember fejében, annál is inkább, mert az ilyennemű tevékenységek nem mindennaposak nálunk. Talán csak akkor tudna meglepni, ha mondjuk egyik hétköznap délután a munkából hazatérve letérdelne elém :) Mert ugyebár akkor fáradt arcot vár az ember és nem gyűrűt :) Hangsúlyozom ismét, hogy nem a gyűrűt várom, csak mivel esedékes a dolog ez is opció.
Volt még valaki így? Vagy van itt olyan, aki abszolút nem is sejtette a "kézkérést" amikor az megtörtént?
Érdekes, hogy ezen agyalsz. Tehát ha elmentek a mekibe, lánykéréshez öltözöl? -.-"
Lehet, hogy csak plusz 2 év után fog megkérni,addig meg megkattansz, ha minden pillanatban ezt lesed...
Én tudtam a lánykérésről, mivel nem szeretem a meglepit, és csak tetszik, amit én választhatok ki... ennek ellenére boldog házasságban élünk 5 éve.
Én nem sejtettem. A saját szülinapján kérte meg a kezemet (ajándékozott magának egy menyasszonyt, ahogy mondta), nem számítottam rá. A saját szülinapomon vagy még inkább karácsonykor számítottam volna rá inkább.
Szerintem ne agyalj ezen és ne várd minden éttermes alkalomra, mert saját magadat fosztod meg a meglepetéstől.
Bármikor vehet neked egy köves gyűrűt,és megkérheti a kezedet. De ettől még nem leszel valóban a menyasszonya,és ő nem lesz vőlegény. Csak te hiszed majd magad annak. Kapsz egy szép ékszert,és ennyi.
Ha mindkettőtöknek vesz karikagyűrűt,és kitűzitek az esküvő napját,akkor számíthatsz a házasságra.
De ha 4 év alatt nem látta ennek szükségességét,akkor ne is nagyon várd.
"A vacsizást nem mekire értettem, gondolom ez átjött sokaknak."
ööö én meg azért vittem le a szintet egy mekire, hogy tényleg ne várd a legkisebb kimozdulástól a lánykérést, mert ha mégis 1-2 év mire bekövetkezik, addigra megkattansz, vagy pont kiábrándulsz a szerelmedből..
Sugalld neki, hogy szeretnéd, és kész. Majd ő eldönti milyen meglepi lesz, de tényleg nem lesz már meglepi, ha folyton ezen túráztatod magad. Így értettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!