Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak? 4 év rossz nemi élet után
Szóval a párommal a nemi életünkön kívül nagyjából minden jó. Ezt próbáltam megbeszelni
vele, mert ugy tunik, csak szerintem nem megy a dolog. Persze semmi sem valtozik (en a no vagyok). 4 éve vagyunk együtt, a huszas éveink végén vagyunk és nem történt még eljegyzés. Körülöttünk már mindenki osszehazasodott és gyereket tervez, ez is frusztral egy kicsit. Úgy érzem, a mi kapcsolatunk nem halad előre- meg igazabol semerre.
Viszont, a rossz szex miatt nem is tudom, érdemes lenne-e egyáltalán együtt maradni. Attól is félek egy kicsit, hogy utána nem találnék senkit.
Mit tanácsoltok?
Csajszi! Tedd fel a kérdést. Tesz érted annyit, mint amennyit te érte? Minden téren. Szexuális téren is.
Ha nem, akkor hagyd el, mert jobbat érdemelsz. Aki odaadó, az mindent megtesz érte hogy ne tudj másnap ülni sem és törődik veled minden téren.
Ez nekem nem biztató, inkább ok arra hogy dobd. :/
22/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!