Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma másoknak, hogyha mi a barátommal az eljegyzésen gondolkodunk?
Ó, hát mert ti ketten vagytok a világ közepe, mindenki veletek foglalkozik, készül egy óriási összeesküvés, nehogy boldogok lehessetek együtt...
Jaa, tessék, amit hallani szeretnél: mert ők boldogtalanok, magányosak, irigykednek rátok, buták, féltékenyek, stb.
A kérdésedre nem tudom a választ, de egy jó tanács: államvizsga utánra közvetlenül ne szervezz esküvőt, mert belehalsz.
Iszonyú sok macera van vele. Mi azt hittük, hogy már minden kész, nem is lesz dolgunk, ehhez képest az utólsó hónapot rohangálással töltöttük (nappal dolgoztunk), az utolsó hét, amikor szabin voltunk, volt a csúcs, vacsorázni sem maradt időnk, annyi volt a macera. Pedig nem is háznál volt a lagzi, hanem éttereben.
Szóval legalább 2 hónapot hagyjatok a szervezésre.
ez annnnyyyiiira romantikus, mindjárt elcsöppen...
egyébként nekem mind1 mit csináltok, legyetek boldogok. ha tudtok.
sok irígykedő szuka:) mivan lányok savanyú a szőlő? igen, másnak összejön a szerelem, és minden ami vele jár törődjetek bele.
Kedvves kérdező! Én is majdnem a korosztályod vagyok (20), csak annyi hogy nekem a barátom 19 éves. Felvetődött mostanság az eljegyzés, meséltem én itthon ő pedig az ő szüleinek, bár az enyémek korainak tartották eleinte (igazuk van..) és persze ők is mondták hogy nem kéne még meg másra koncentráljunk. De mi tudjuk hogy ezt szeretnénk mert hamarabb felkészültünk erre mint mások.És most jön az a rész hogy igenis le kell szarni mások véleményét, már elnézést, de ez a ti életetek, ti vagytok benne ebbe a kapcsolatba. Én megmondtam ha nem tetszik akkor nem tetszik kész, de törődjenek bele, hogy igenis el leszek jegyezve. és láss csodát: pár hónapra rá már örömmel kérdezgetik vajon mikor lesz.
Ennyi a titka szerintem, hogy magatokkal kell foglalkozni nem mással, mert akkor másnak éltek majd, és másnak akartok örömet okozni nem pedig magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!