Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éve vársz arra, hogy megkérje a párod a kezed?
Írjátok oda azt is, mióta vagytok együtt, és most hány évesek vagytok... kíváncsi vagyok a válaszokra nagyon!!!
Nekem egyébként 3 éve van élettársam, még nem volt lánykérés.
21/L, párom 27/F
erre várni kell????
szerintem megbeszélés dolga.
asszonykám 27 én 30 vagyok. én mondtam hogy nem veszem a nevemre. ha annélkül nem maradunk együtt , úgy sem. öt éve vagyunk együtt.
2 éve élünk együtt, és egyáltalán nem vágyok arra görcsösen, hogy gyűrűt húzzon az ujjamra. sőt, jókat mosolygok, amikor valaki azon siránkozik, hogy nem kéri meg a párja a kezét.
nekem éppen elég az, hogy szeret, hűséges hozzám, és velem akarja leélni az életét, tőlem szeretne gyermeket. én papír nélkül is hiszek neki. :)
2 éve vagyunk együtt. Még nincs lánykérés, csak annyit mondott h szeretné velem leélni az életét:)
22L és 24F
11 éve vagyunk együtt,1 év után kért meg, 2,5 éves a kislányunk,de még nem volt esküvő,nem is bánom,jó ez így nekünk:D amikor eljegyzett az nekem felért egy gyönyörű gesztussal.
én 25 vagyok ő 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!