Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom öregnek tart garantált hogy nem jegyez el soha.ugye? (Egyidősek vagyunk 36 é)
De közben meg állandoan azokat mondja, hogy akkor is szeret akár ha horkolnék krákognék mamuszban is csoszognék egyutt fogunk megöregedni nem akar soha elhagyni.
Ha leveszem a dumáit az egeszbol hogy akkor isnm szeret akármilyen ronda vagy tré lennék is, marad az egészből annyi ami lényegi info hogy egyszeruen ő öregnek tart engem.
Szoval ne is álmodjak arrol hogy komolyat akarna velem.ugye?
Es minden más csak duma
"gy jól működő kapcsolatban is keresed a hibát"
Sőt. Lehet egy jol működő céltalan kapcsolatban szakitanom is kéne es nemcsak hibákat keresni
Beszéltél neki arról, hogy te csak akkor maradnál vele, ha szeretne gyereket?
Mi az, hogy attól függ, hogy eljegyez-e, meg akar-e gyereket, hogy te akarsz-e gyereket?
Teljesen visszás a gondolkodásmódod…
Adj neki ultimátumot, hogyha x időn belül nem jegyez el, akkor nem maradsz vele. De amúgy ma miért mindenki ilyen stílusban ír ki kérdést ebben a rovatban.
16 nala pont jobb nő vagyok🤣
"Mi az, hogy attól függ, hogy eljegyez-e, meg akar-e gyereket, hogy te akarsz-e gyereket?"
En csak olyan ferfitől akarok gyereket aki tőlem akar gyereket. Akinek ugy kéne könyörögni nekem attol nem kell gyerek..
Nem beszéltem neki erről mivel nem mondhatom neki azt hogy figyu szeretnék gyereket, mert tőle a jelenlegi állás szerint en nem szeretnék gyereket.. szoval nem is értem mit kéne mondjak.
Miert akarnék olyantol gyereket aki öregnőnek néz és mégcsak el se jegyez?
De amugy meg szeretnék gyereket. De olyannal aki szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!