Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki érdekel,túlságosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki érdekel,túlságosan érdekel ami garantált bukáshoz vezet, hogy tudnám ezt feloldani?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon kevés lány kelti fel úgy igazán az érdeklődésem, viszont aki felkelti, abba teljesen belezúgok, ami azzal jár, hogy hülyét csinálok magamból és ez egyenes út a a bukás felé.

Mit lehet ezzel kezdeni? Nem tudom az érzéseimet elrejteni,de még ha meg is próbálom, látszik rajtam, ha odavagyok valakiért.

Ezzel szemben a legtöbb lányt,akik nem érdekelnek, simán fel tudom szedni, mert őket nem riasztom el a ragaszkodásommal,mivel nem is ragaszkodom hozzájuk. Nem értem, miért ez kell a lányoknak, hogy szarba se vegyem őket(?) legalábbis azoknak akikkel én találkozom. Viszont pár hónapnál tovább nem bírtam együtt lenni olyan nőkkel, akikért nem voltam odáig. Szóval most vagy lenyelem a békát és olyannal jövök össze, akit nem szeretek, vagy várok az 'igazira',akit szeretek és ő is engem.

2021. júl. 11. 11:11
A kérdező szavazást indított:
Meg kell alkudni és beérni olyannal, akibe nem vagy szerelmes,az élet nem habostorta
Várni kell az igazira,egyszer biztos eljön,akivel teljesen kölcsönösek az érzések
Egyéb jó tanács (leírom kommentbe)
6 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha fiatal vagy, akkor megérni várni az igazira.
2021. júl. 11. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!