Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi több, mint 7...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi több, mint 7 millió forintos cipőben megy el a randira, garantált a siker?

Figyelt kérdés

Lásd itt:

[link]

2022. márc. 4. 21:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
És honnan derül ki számomra ez?
2022. márc. 4. 21:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van az a kultúrkör.
2022. márc. 4. 21:52
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Régen láttam ennyire ocsmány cipőt. (Bár tudom, ízlésekről nem vitázunk.)

Ha ilyen cipő lenne a randipartneremen, azt hiszem vissza kellene fojtanom a röhögést és fogalmam sem lenne róla, hogy egy kisebb falusi ház ára van a lábán.

2022. márc. 4. 21:54
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem is lenne ronda a cipő, szerinted hány nő van képben az árával? Maximum valami sneakergyűjtő fanatikusnak imponálhat a dolog.
2022. márc. 4. 21:55
 5/20 A kérdező kommentje:

Hát ha jártas vagy a cipőkben, akkor talán tudod, mi van rajta...

Van ilyen legenda miszerint a nők képesek összeadni a férfi ruháinak az árát, aztán tudják, mennyi van rajta.

Aki tudja, hogy mennyit éri egy ilyen cipő, az vágja, hogy a pasi lábán 7 000 000 Ft van.

Meg aztán, ha jártas vagy kicsit a filmekben, akkor kiszúrod, hogy nem mindennapi cipő az. 😃 Akkor ráterelődik a beszélgetés, hogy honnan vette, mennyiért, stb.

2022. márc. 4. 21:56
 6/20 A kérdező kommentje:

Ocsmány cipő? Na de kérem!!!

Ez a cipő az, amit Michael J. Fox viselt a "Vissza a jövőbe 2" című filmben.

Nem pontosan ugyanaza példány, ami a lábán volt, hanem a Nike külön legyártotta. Ez 2011-es, tehát még nem fűződik be magától, de a 2015-ös verzió már igen! Gondolom, az meg drágább. 😂

2022. márc. 4. 21:59
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én odáig lennék érte, de nem az ára miatt, hanem mert a kedvenc filmem a Vissza a jövőbe.

Viszont, ha a pasi közben egy tapló paraszt, azon a cipő sem segítene akármennyire nagy fanatikus vagyok

2022. márc. 4. 22:16
 8/20 anonim ***** válasza:

30 millió.

2022. márc. 4. 22:23
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát komolyan mondom, olyan nedves lettem, hogy több törölközőt és konyharuhát is magam alá kellett gyűrni, de még ráadásul a ruha-zsebkendőket is elő kell majd keresnem. Egyszerűen fantasztikus, oltári, mesés, csodás!!
2022. márc. 4. 22:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
2022. márc. 4. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!