Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom öregnek tart garantált hogy nem jegyez el soha.ugye? (Egyidősek vagyunk 36 é)
De közben meg állandoan azokat mondja, hogy akkor is szeret akár ha horkolnék krákognék mamuszban is csoszognék egyutt fogunk megöregedni nem akar soha elhagyni.
Ha leveszem a dumáit az egeszbol hogy akkor isnm szeret akármilyen ronda vagy tré lennék is, marad az egészből annyi ami lényegi info hogy egyszeruen ő öregnek tart engem.
Szoval ne is álmodjak arrol hogy komolyat akarna velem.ugye?
Es minden más csak duma
1 csak a korom miatt
Mikor pl viccesen beszólok neki hogy elveszed a fiatalságom csak.
Erre mindig azt mondja nem is vagy fiatal már, öreg vagy.
Ezt folyamatosan a képembe dörgöli valahogy nehogy fiatalnak higyjem magam véletlenül sem.
4 - "Mikor pl viccesen beszólok neki hogy elveszed a fiatalságom csak."
Te provokálod. És egyáltalán nem vicces, viszont elég negatív ez a beszólásod. Elégedetlen és vádaskodó.
Éld az életed és élvezd a fiatalságodat. Nem veheti el tőled senki. Te vele töltöd most az idődet. Sajnálod?
Dehat hogy akarnék olyantol gyereket aki öregnek tart, el se jegyez?
Amugymeg akarnék gyereket hazasságot is. Es félek hogy majd későn lehet csak. Ezert is mondtam neki mintha csak elvenné a fiatalságom.
Erre jönnek a dumái hogy de öregen is kitart mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!