Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolózik, mit tervez?
Párommal 4 éve vagyunk együtt és 2 hónapja költöztünk össze.
Az elmúlt időszakba furcsa kérdéseket tett fel nekem.
Meddig érvényes az útlevelem....
Aztán tegnap előtt néztünk filmet, de ő az ölébe vette a laptopot és úgy fordult, hogy ne lássam a monitort.
Erre csak annyit mondott, hogy kénytelen vagyok így keresni, mert mindig itthon vagy és nem tudok utána nézni.
Kérdeztem mit titkol ennyire? Erre az volt a válasza, hogy nem árulja el mert ismer, de nagyon jó dolog, csak sok pénz kell hozzá.
Hát én valami utazásra gondolok...
Anyukájának említettem, Ő azt mondta lehet hogy valami utazás és megkéri a kezemet..
Nem mondom, hogy nem vágyom rá, volt idő mikor beszéltünk róla, de mostanság inkább nem hangoztatom, mert nem akarom belőle kierőszakolni a dolgot.
De most kicsit előjött bennem az érzés, hogy talán elhatározta magát?
Tény hogy van egy úti célunk évek óta és azt is tudom, hogy Ő még életébe nem ült repülőn.
Nagyon kíváncsi vagyok miben töri a fejecskéjét.
Hát utazás az szerintem biztos, az útlevél kérdéséből szűrtem le. Bár akkor nagyon messzire kell hogy vigyen, hogy ha útlevél kell... EU-ba már személyi is elég..
Eljegyzésre azért nem igazán gondolok, független attól, hogy tényleg szeretnék.
Tervezzen, hisz ritkán tervezz, titkolozzon, csak hát érdekli a fantáziámat hogy vajon mit tervez.
Ő azért is ilyen, mert nem mindig szoktak összejönni a dolgok és akkor én elég bánatos leszek, talán erre gondolt mikor kérdeztem mit tervezz.
Bár azt is mondta nem nagy dolgot...
Én egy utazásnak is nagyon örülnék, hiszen 2 nyáron nem voltunk nyaralni a kapcsolatunk alatt.
Igaz szeretne egy sík képernyős TV-t, de azt mondta a napokba, hogy arról kezd lemondani, aztán elkezdte ezt a titkolózást. Ennek csak örülök, hogy ha nekem szeretne meglepit :)
Jaj de jó! Örülök előre is a nevedben! :)))
Remélem, hogy az lesz a meglepi, amit te is szeretnél.
A legtöbb férfi nem nagyon töri magát, hogy így örömet szerezzen a párjának. Feltétlen írd meg, mi volt a végeredmény! Nagyon kiváncsi lettem.
kedves utolsó.
Ő ritkán tervezz, ezért is keltette fel az érdeklődésemet a dolog. Igaz még csak 2 hónapja költöztünk össze, tehát azért nem nagyon gondolkodok eljegyzésbe, független attól hogy 4 évet már magunk mögött tudunk.
Hát a végeredményre lehet hogy sokáig kell várnod :D
Bas.zki 11:12, én akartam elsütni. :P
Egyébként nem érdemes kutakodni, mert csak elrontod a meglepetést.
Baromira zabos lennék, ha sokáig tervezgetnék valamit, és a párom meg kikutatná. El is menne a kedvem az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!