Szerinted mi az oka ha egy fiatal titkolózik a fizetéséről?
Figyelt kérdés
2X éves, teljesen átlagos, hétköznapi munkakörben, nettó 80-120 között. Az ilyen korú ismerőseimnél meg se kell kérdeznem, hanem mondják előre.2011. máj. 22. 10:29
1/20 anonim válasza:
senkinek semmi köze hozzá (páromon kivül persze)
24/N
3/20 anonim válasza:
Nem mindenki szereti szétkürtölni, hogy mennyi pénzből él. Őszintén szólva én sem szeretem, ha megkérdezik, na és mennyit keresel? Senkinek semmi köze hozzá, ez a magánügyem.
5/20 A kérdező kommentje:
Ez tök fura, mert itt úgy kibeszéli mindenki, mint azt, hogy melyik csaj/pasi volt már meg neki...
2011. máj. 22. 10:36
6/20 A kérdező kommentje:
Ez a Kádár rendszerből maradt itt valszeg nem? Ezért nem merik felfedni a Lottó nyerteseket sem..
2011. máj. 22. 10:38
7/20 anonim válasza:
A lottó nyerteseket kb. két perc kitalálni, hisz a rádiókban szépen bemondják, mikor és hol adták fel a nyertes szelvényt.
De már nem azért, senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyit keresek, és ezzel ő is így lehet.
8/20 anonim válasza:
Engem a szüleim úgy neveltek, hogy a pénzügyi helyzetemhez senkinek semmi köze, annak elég tudnia róla, aki abban a háztartásban él. Mondaná a fene, mennyit keresek, nem ez a téma a barátaimmal. (És nézd meg, mi lett azokkal a lottónyertesekkel, akik felfedték magukat. A barátaik érdekbarátokká váltak, mindenki más megpróbálta kizsákmányolni őket és elszedni a pénzüket. Kinek kell ez? Még jó, hogy nem fedik fel magukat.)
9/20 anonim válasza:
Itt? Itt névtelen mindenki, persze hogy megmondja, aki akarja, de élőben én sem hiszem hogy bárkinek az orrára kötném. Vagy azért nem mert kevés vagy azért mert sok.
10/20 anonim válasza:
Külföldön sem veri senki nagydobra a fizetését. Ez szerintem intimebb téma bárminél. Szerintem abból fakad, hogy sokan ez alapján ítélnek meg másokat, valamint sok az irigy is és jobb erről inkább nem beszélni nyiltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!