Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy eljegyzést tervez?
1/16 A kérdező kommentje:
és azt hozzá tenném, hogy már régebb óta tervezzük az eljegyzést
muszáj lelőni a poént?
meg mindenkivel megbeszélni?
várd ki, aztán majd örülj neki, bármi is lesz...
2010. okt. 19. 18:13
nem feltétlen kell hogy eljegyzés legyen, én is elmentem a párommal gyűrűt venni és a gyűrűs ujjamon hordom meg ő is de nem eljegyzési, pusztán közös gyűrű de nem eljegyzési ...
2010. okt. 19. 18:16
Hány évesek vagytok? Még túl fiatalnak tűnsz az eljegyzéshez.
2010. okt. 19. 18:18
Hát igazából bármi is történik, egy év után ne vedd nagyon komolyan, ismerjétek meg egymást előbb. Amúgy persze, hogy a gyűrűsujjadra tervezi a GYŰRŰT... :)
2010. okt. 19. 18:31
1 év együtt az kevés!! Mi 4 év együttélés után tartottunk eljegyzést. Túl naív és romantikus vagy, később gond lehet belőle. Együttéléssel lehet igazán megismerni a másikat.
2010. okt. 19. 18:32
"gyűrűs ujjamra próbáljam"
Miért, a lábujjadra próbáltad? Akár eljegyzési, akár nem, a gyűrű a gyűrűsujjra való. Ráértek még az eljegyzéssel.
2010. okt. 19. 18:33
Ne is figyelj rájuk:) mi másfél éve vagyunk együtt a párommal és hozzátenném 20 évesek vagyunk...most lesz az eljegyzésünk és egyáltalán nem tartom korainak, sőt akik körülöttünk vannak azok se, inkább örülnek neki és nem pedig kárognak, hogy ez milyen korai..
A kérdésedre válaszolva pedig: mi is megbeszéltük, hogy eljegyzés lesz, szerintem a párod is azért beszélte ezt meg veled hogy "biztosra menjen" a választ illetően és hogy készülj fel rá, esetleg legyél izgatott! Szerintem ez egy nagyon aranyos és kedves gesztus, hogy ennyire beavatott téged:-)
2010. okt. 19. 18:54
9/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ....ehez csak annyit fűznék igazából, hogy szerintem nem ti éltek ebbe a párkapcsolatba, és ha valamibe nem éltek, nehéz lenne eldönteni hogy korai-e vagy sem. és csak annyit kérdeztem hogy szerintetek gondolhatok-e eljegyzésre...de ettől függetlenül köszi a válaszokat :) neked pedig kedves utolsó sok boldogságot:)
Szerintem egészen egyértelmű, mit akar... Az eljegyzés meg olyan, hogy érdekes módon azokat, akik korán eljegyzik egymást, mindenki b**ogatja, akik meg kéthónapos kapcsolatba gyereket vállalnak, azokat ünneplik és támogatják. Ki érti ezt...
2010. okt. 19. 20:40
Kapcsolódó kérdések: