Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Barátnőm azt mondta, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azt mondta, vagy megkérem idén a kezét, és elveszem jövőre, vagy szakít még idén. Van egy közös lányunk, 1,5 éves. El akartam amúgy venni, de így már elment a kedvem az egésztől. 5 éve együtt. Én 31, ő most lesz 29. Ne engedjek a nyomásnak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 17:26
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég gáz, hogy ennyi idősen 5 éve együtt vagytok, gyerek is van, te meg húzod - halasztod a lanykerest. Pedig "szereted"... Nekem ebből nem az jön le, sorry. Ezért sem szülnék senkinek házasság előtt.
2021. nov. 16. 08:42
 32/49 anonim ***** válasza:
18%
Biztosan nem kérném meg egy olyan ember kezét, aki ZSAROL. Persze, az ugye megvan ha ezt megcsinálod, akkor mindig zsarolgatni fog, mert azzal célt ér.
2021. nov. 16. 10:44
 33/49 anonim ***** válasza:
37%

Nekem ez a mostani, a 3. több éves kapcsolatom. Az elsőnél még nagyon fiatal voltam, de az azutáni és a jelenlegi párom is házasságot szeretett volna, szeretne.

Ebből sajnos vitánk is volt már.

Nem mindig a nő az, aki "erőlteti" a házasságot.

2021. nov. 16. 11:10
 34/49 A kérdező kommentje:
Nem csúszott be a baba. Akartuk. Én kicsit sürgettem a korom miatt, de ő is akarta. Nem is fogant meg egykönnyen, szóval a megtartsuk nem volt kérdés.
2021. nov. 16. 11:33
 35/49 anonim ***** válasza:
89%

34 Akkor szégyelld magad.Szándékosan becsaptad, de még neked áll feljebb.Ilyen fontos dolgot sürgettél a korod miatt, mint a gyerek.Amiben neked egy spricc volt a munkád.

Erre nem tudod elvenni feleségül?Te egy gonosz ember vagy.

2021. nov. 16. 11:59
 36/49 anonim ***** válasza:
95%
El akartad venni, csak még nem most? Majd a gyerek érettségije után vagy mi volt a terved? Szánalmas vagy és beszari.
2021. nov. 16. 12:23
 37/49 anonim ***** válasza:
64%
Mind a ketten megeritek a penzeteket, inkabb maradjatok egyutt, egyikotok sem lenne mas szamara jo parti.
2021. nov. 16. 12:35
 38/49 anonim ***** válasza:
74%
Nem könnyű, de miért hezitálsz ha ott a gyerek tőle? - ez szorosabb kötelék, életre szól míg a házasság nem..
2021. nov. 22. 18:33
 39/49 anonim ***** válasza:
92%

Butaság lenne szakítanotok, mivel összeilletek.

Te egy önző, elköteleződni képtelen alak vagy, aki arra nem képes, hogy aláírjon egy nyomorult papírt annak az embernek a kedvéért, akit "szeret", de a gyereket erőszakosan követeli.

Ő meg egy buta, felelőtlen p.csa, aki a saját elveivel sincs tisztában, hiszen elvileg házasságpárti, mégis gyereket vállalt pasim-csajom kapcsolatban, most meg a gyereke érdekeit le se sz.rva szakítással fenyegetőzik.

Az a szomorú, hogy két ilyen ostoba ember szaporodik és tönkreteszi egy ártatlan gyermek életét...

2021. nov. 23. 11:41
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van alapvetően, én is szakítanék egy ilyen palival, bár nem 5 , hanem max 1 év után ha azt látom hogy nem akar elköteleződni mellettem.

Bár gyerek előtt kellett volna gondolkodnia azon, hogy azért szakítson mert ő házasodni szeretne, te meg láthatóan nem.

Hiszen ha valóban el akarnád venni már rég házasok lennétek. Gyerek nélkül is.

Utólag persze kamuzhatsz, hogy amúgy elvetted volna, DE hopsz, így elment a kedved amiért ultimátumot kaptál (mert a párod megunta a szimpla barátnő szerepet, és tovább akarna lépni), de elég átlátszó a szöveg.

Eszed ágában sem volt feleségül venni, azt már megtehetted volna évekkel ezelőtt, gyerek nélkül is.

2021. nov. 24. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!