Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt mondta, vagy megkérem idén a kezét, és elveszem jövőre, vagy szakít még idén. Van egy közös lányunk, 1,5 éves. El akartam amúgy venni, de így már elment a kedvem az egésztől. 5 éve együtt. Én 31, ő most lesz 29. Ne engedjek a nyomásnak?
Nekem ez a mostani, a 3. több éves kapcsolatom. Az elsőnél még nagyon fiatal voltam, de az azutáni és a jelenlegi párom is házasságot szeretett volna, szeretne.
Ebből sajnos vitánk is volt már.
Nem mindig a nő az, aki "erőlteti" a házasságot.
34 Akkor szégyelld magad.Szándékosan becsaptad, de még neked áll feljebb.Ilyen fontos dolgot sürgettél a korod miatt, mint a gyerek.Amiben neked egy spricc volt a munkád.
Erre nem tudod elvenni feleségül?Te egy gonosz ember vagy.
Butaság lenne szakítanotok, mivel összeilletek.
Te egy önző, elköteleződni képtelen alak vagy, aki arra nem képes, hogy aláírjon egy nyomorult papírt annak az embernek a kedvéért, akit "szeret", de a gyereket erőszakosan követeli.
Ő meg egy buta, felelőtlen p.csa, aki a saját elveivel sincs tisztában, hiszen elvileg házasságpárti, mégis gyereket vállalt pasim-csajom kapcsolatban, most meg a gyereke érdekeit le se sz.rva szakítással fenyegetőzik.
Az a szomorú, hogy két ilyen ostoba ember szaporodik és tönkreteszi egy ártatlan gyermek életét...
Igaza van alapvetően, én is szakítanék egy ilyen palival, bár nem 5 , hanem max 1 év után ha azt látom hogy nem akar elköteleződni mellettem.
Bár gyerek előtt kellett volna gondolkodnia azon, hogy azért szakítson mert ő házasodni szeretne, te meg láthatóan nem.
Hiszen ha valóban el akarnád venni már rég házasok lennétek. Gyerek nélkül is.
Utólag persze kamuzhatsz, hogy amúgy elvetted volna, DE hopsz, így elment a kedved amiért ultimátumot kaptál (mert a párod megunta a szimpla barátnő szerepet, és tovább akarna lépni), de elég átlátszó a szöveg.
Eszed ágában sem volt feleségül venni, azt már megtehetted volna évekkel ezelőtt, gyerek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!