Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt mondta, vagy megkérem idén a kezét, és elveszem jövőre, vagy szakít még idén. Van egy közös lányunk, 1,5 éves. El akartam amúgy venni, de így már elment a kedvem az egésztől. 5 éve együtt. Én 31, ő most lesz 29. Ne engedjek a nyomásnak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 17:26
11/49 anonim válasza:
Én házasságpárti vagyok, de nem tudom, a csaj most már mit ugrál. Ha valóban olyan fontos lett volna az esküvő, akkor nem csináltatja fel magát házasságon kívül. Nagyon úgy néz ki, ő is a gyereket használta csalinak, lassan ez a megszokott - nem véletlenül egyre több a terhesen vagy pulya után tartott esküvő - csak nem jött be a terv, mert nem sikerült kikényszeríteni még egy eljegyzést sem. Most meg azt képzeli, gyerekkel a nyakán annyira kelendő lesz a férfiak közt, hogy talál egy balekot, aki elveszi. Mindegy, ki lesz az, csak végre vegyék már el. Nagyon szánalmas.
12/49 anonim válasza:
Érdekes dolog a házasság,olyan mint a vallás(tudom a házasság is szentség),valaki vagy hisz benne,vagy nem. Mivel te elvileg akartad,hiszel benne de csak valahol mélyen.
Jogilag és vallásilag hoz egy-két változást,de ugyan olyan lesz az életetek mint,előtte.
Viszont amit a 8as írt is igaz. Azt gondolja nem szereted őt annyira,hogy elvedd. Ő hisz ebben a házasosdiban,neki lelkileg változást hozna
13/49 anonim válasza:
Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy te nem is akarod már levenni, ha 5 évig még gyűrűt se adtál neki. Velem is ez történt. Az évek csak teltek, és semmi sem történt.. vagyis de, beleszeretett egy kolléganőbe 😅 én meg hiába vártam hogy bármi is történjen. Valószínűleg magának se merte bevallani, hogy esze ágában nincs, ne is várjam.
14/49 anonim válasza:
1 Akkor megfordítom ezt a manipulatív szöveget.Ha szereted a gyereked anyját, akkor ennyire sem vagy képes?5 éve hitegeted, 1,5 éves a gyerek.Mire vársz még?
15/49 anonim válasza:
Hagyjad. Tökreteszi az életed. Inkább fizesd a gyerektartást, hétvégente látogasd a gyereket és próbálj úgy otthont találni, hogy ez ne lehetetlenüljön el.
16/49 anonim válasza:
15 Na, aztán meg nyígnak a magadfajta retek patkányok, hogy a Zasszony eLlEnEmNevEli a gyErEkEt, akit le sem szarok és 185 Ft gyerektartást fizetek.Meg is érdemlitek.
17/49 anonim válasza:
15ös irronizált szerintem....ha ezt tette igaza van..
18/49 anonim válasza:
17: először én is azt hitte, aztán rájöttem, hogy ilyen degenerált tuskók sajnos léteznek... nem mertem neki ezt megelőlegezni :D.
19/49 anonim válasza:
Ha ironizált, úgy nem vonatkozik rá amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!