Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan kérték meg a kezeteket, illetve férfiak ti hogyan kértétek meg a párotok kezét?
2,5 hónapja jártunk, az augusztusi tűzijátékot néztük az erkélyről, amikor elém térdelt, elmondta mennyire szeret, velem akarja leélni az életét, és megkérdezte hozzá megyek- e feleségül. Boldogan mondtam igent.
Most már 11,5 éve vagyunk együtt, 10 éve házasok is:) Ma is ugyanúgy azonnal igent mondanék:)
Tudtam, hogy meg fog kérni, csak azt nem, hogy mikor.
Régi a kérdés... De
Nem számítottam rá, 4 éve voltunk együtt és egy nagy családi ebédet rendezett amiről tudtam, de nem volt konkrét neve, hogy milyen alkalommal csinálja. Eszembe se jutott, hogy azért szervezkedik, tavasszal volt így bármire is gondolhattam.
Éppen terítettem amikor térdre rogyott mögöttem, majd szólt, hogy "életem!"
"Hozzám jössz? " igent mondtam majd felállt és kész. Ebédeltünk. Nem nagy történet... De nekem kedves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!