Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van még visszaút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még visszaút?

Figyelt kérdés

27N , 34F

2 év kapcsolat, 1,5 év együttélés. Jól fizető állások, saját autók, és párom részéről saját lakás. Én szeretnék mielőbb babát már, de tisztáztuk azt is az elején hogy házasság után jöhet csak a gyerek. Szerinte még ráérünk, de szerintem nem csak az én órám ketyeg (mármint bizonyos szempontból de, viszont mégse akarom hogy ne érje meg mondjuk a gyerek érettségijét).

Idén 3-szor szaladtam rá - legutóbb az évfordulónkon -, hogy azt hittem az a nagy nap, voltak apró jelek mármint amikről én azt hittem hogy jelek… de elmaradt a lánykérés. Ha beszélünk a témáról mindig azt mondja velem tervez… én kicsit azt érzem nem tartunk semerre.

A fentiek miatt azt érzem, minden alkalom után amikor “pofára esek”, hogy kicsit mintha minden alkalommal távolabb kerülnék tőle érzelmileg mert úgy élem meg, hogy azért nem kér meg, mert nem lesz ebből semmi sem később sem…talán a csalódottság a jó szó.

Érthető ez így?

Ti mit gondoltok, hogy éltétek ezt meg ha volt hasonló helyzet… ?!

2021. okt. 6. 11:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
69%

Akárki fintorog aki 39+ az NEM ér rá!! Az óra nem ketyeg nekik hanem vészesen csörög!! Csak nyugtatja magát, pedig tudja..hónapról hónapra kevesebb esélye lesz szülni és hogy elveszi valaki. Ez van.

Jót sírtam ezen 😂😂😂😂 ráér 39 felett. Wow 😂😂😂😂 mire? Válogatni otthonkákat? Vagy szüli az utolsó havi tüszőrepedésből/ovulációból peteérésből??? És menni rokikocsiba a gyerek ballagására szétbotoxolva?? Ne szórakozz..

2021. okt. 7. 16:03
 32/38 anonim ***** válasza:
18%

31es: nálad valami nagyon elcsúszott... Szerintem nem vagy komplett. Amúgy manapsag sajnos rengeteg fiatal nő meddőséggel. Hiába vagy fiatalabb, mint a 39éves kommentelő, attól még lehet, hogy neki előbb lehet gyereke, mint neked. A kárörvendés nem szép dolog.

Amúgy a kérdező a reakciója ól ítélve egy erőszakos valaki és spermadonornak nézi a pasiját nem csoda, hogy nincs lánykérés...

2021. okt. 8. 07:22
 33/38 anonim ***** válasza:
37%

Nem er aki 39+. De igazad van aki 18 az se er ra.

Es aki neked nem szimpi az mind meghal. Oke.

Fejezzuk be. Legyen igaza! Baromira raer es 58 eves koraban megszuletik manocska. Most jo oke.

Vagy tudod mit? 68 eves koraban raer csaladot tervezni!! Mert aki ugat neki h nem er ra az ugyis termeketlen ugye. De O...150 eves koraba is termekeny no lesz aki 22 nek nez ki.

Tessek. Nincs min aggodnia. Raer meg 68 evesen is megfoganni.

2021. okt. 8. 09:04
 34/38 anonim ***** válasza:
25%

Az unszimpatikus kommentelok 18 evesen termeketlenne valnak ugye xd es aki szimpi neked mert raer 40 korul! Ok egeszen a 68.szulinapjukig raernek csaladot tervezni. Ezzel se kapkodni am!! 75 korul raer megkerdezni a dokit h milyen terhesvitamint szedjen 82 eves koraig mert utana johet a baba!

Es akkor mikor 75 eves a doki javasolja neki h XY keszitmenyt szedjen. De el ne kapkodja! Amikor 85 eves mar viheti elso gyermeket oviba! Utana 3evre ra johet a kovi manocska.

Igazad van! Raer!! Mi kerunk elnezest! Es aki neked nem szimpi az kitepi a sajat méhét hogy tuti igazad legyen es nekik fajjon. Mert te ezt kivanod.

2021. okt. 8. 09:08
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Neked amúgy mi a gondod? Pszichológusnál voltál már? Senki nem kívánt senkinek sem rosszat, RAJTAD KÍVÜL.
2021. okt. 8. 09:56
 36/38 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem is ráér a babával a 39+ os!! Nyugodtan akár 70 évesen is szülhet,babázhat. Ne bántsátok! Lehet, hogy 91 esztendősen talál rá a szerelem és a 94 éves párjával a nászéjszakán megfogan a baba!

Hogy bánthatjátok így meg? Bőven van még innentől 35 éve belegondolni mikor tervezik a babát! Anyává válni pedig 45 éve is van innentől.

Ezt a sok gonosz kommentelőt! A 39 is csak kor, a 18 is! Ha ő 79 évesen akar megfoganni akkor akkor fog, ne bántsátok!

2021. okt. 8. 10:04
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

Családtervezési nemtommin is valami orvos megmondta hogy ne kapkodja el! 45 felett szülni már nem divat 😂😂 bőven van ideje a 69.ráncfelvarrás után a 148.születésnapján is leülni átbeszélni a 280.éves barátnőivel hogy nem e korai?

Ne sértegessétek már!!! Aki sértegeti az megkapja az egyik kommentelőtől hogy lehet,hogy aki 22 az később válhat anyává mint aki most 39 de csak 399 évesen szül. Ez a legdurvább kiosztott lap a középkorú gyermeküknek vérszemmel apát kereső nőktől a hozzánk hasonló sz#rházi csitrikhez hogy ők előbb mehetnek szülni, mi csak utána. Ajj pedig nem szabad elkapkodni!

2021. okt. 8. 10:09
 38/38 anonim ***** válasza:
23%
Ráér a babával a 75.szülinapjáig! Mit okoskodtok?? Akkor a legjobb a peteérés. :"D
2021. okt. 8. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!