Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még visszaút?
27N , 34F
2 év kapcsolat, 1,5 év együttélés. Jól fizető állások, saját autók, és párom részéről saját lakás. Én szeretnék mielőbb babát már, de tisztáztuk azt is az elején hogy házasság után jöhet csak a gyerek. Szerinte még ráérünk, de szerintem nem csak az én órám ketyeg (mármint bizonyos szempontból de, viszont mégse akarom hogy ne érje meg mondjuk a gyerek érettségijét).
Idén 3-szor szaladtam rá - legutóbb az évfordulónkon -, hogy azt hittem az a nagy nap, voltak apró jelek mármint amikről én azt hittem hogy jelek… de elmaradt a lánykérés. Ha beszélünk a témáról mindig azt mondja velem tervez… én kicsit azt érzem nem tartunk semerre.
A fentiek miatt azt érzem, minden alkalom után amikor “pofára esek”, hogy kicsit mintha minden alkalommal távolabb kerülnék tőle érzelmileg mert úgy élem meg, hogy azért nem kér meg, mert nem lesz ebből semmi sem később sem…talán a csalódottság a jó szó.
Érthető ez így?
Ti mit gondoltok, hogy éltétek ezt meg ha volt hasonló helyzet… ?!
Annyira azért nem sok a 2 év, de egyáltalán nem is kevés.
Én most már azért nyíltan rákérdeznék, mit mikorra tervez kb. Esküvőt, gyereket. Jó lenne, ha tisztán látnál.
Olyan megalázo mikor a nőnek kell a lanykérésen pattogni mikor az eleve a ffi kérése lenne a nőhöz.
A nem kérés az nem kérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!