Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van még visszaút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még visszaút?

Figyelt kérdés

27N , 34F

2 év kapcsolat, 1,5 év együttélés. Jól fizető állások, saját autók, és párom részéről saját lakás. Én szeretnék mielőbb babát már, de tisztáztuk azt is az elején hogy házasság után jöhet csak a gyerek. Szerinte még ráérünk, de szerintem nem csak az én órám ketyeg (mármint bizonyos szempontból de, viszont mégse akarom hogy ne érje meg mondjuk a gyerek érettségijét).

Idén 3-szor szaladtam rá - legutóbb az évfordulónkon -, hogy azt hittem az a nagy nap, voltak apró jelek mármint amikről én azt hittem hogy jelek… de elmaradt a lánykérés. Ha beszélünk a témáról mindig azt mondja velem tervez… én kicsit azt érzem nem tartunk semerre.

A fentiek miatt azt érzem, minden alkalom után amikor “pofára esek”, hogy kicsit mintha minden alkalommal távolabb kerülnék tőle érzelmileg mert úgy élem meg, hogy azért nem kér meg, mert nem lesz ebből semmi sem később sem…talán a csalódottság a jó szó.

Érthető ez így?

Ti mit gondoltok, hogy éltétek ezt meg ha volt hasonló helyzet… ?!

2021. okt. 6. 11:21
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
14%

olyan szánalmas, amikor egy nő ennyire erőszakosan elvárja ezt.

én 12 évvel vagyok idősebb nálad, és még most sem érezném túl késeinek a gyerekvállalást vagy a házasságot.

egy gyerek megfoganhat házasság előtt és nélkül is, nem ezen múlik.

ne vedd be a tablettát vagy szakadjon ki a gumi.

úgy látom, neked elsősorban a gyerek a lényeg, a házasság ehhez a jogi környezetet teremtené meg.

2021. okt. 7. 11:16
 22/38 anonim ***** válasza:
64%

39 evesen raersz😂😂😂😂 ember. Orulj hogy meg lesz erett petesejted. Mikor akarsz szulni 43 evesen hogy jarokerettel menj a gyerek ballagasara ha addig meg nem...

😂😂😂😂 Raer 39 evesen 😂😂😂😂😂😂 tudod mire ersz ra. Nem ketyeg mar az az ora hanem csorog!!!! Amig nem all meg vegleg az utso peteeressel.

2021. okt. 7. 11:21
 23/38 A kérdező kommentje:
“21” szerintem szánalmas az, amikor 39 éves nők azzal nyugtatják magukat hogy nincsenek még elkésve… Persze, teherbe eshetsz, de hidd el, nem fog az már olyan könnyen menni :)
2021. okt. 7. 11:43
 24/38 anonim ***** válasza:
45%

a jelenlegi ábra szerint a te életed is vehet ilyen fordulatot, majd meglátjuk, te mivel fogod magad nyugtatni ha 39 évesen esetleg még mindig nem lesz férjed, gyerked…ha belép az ember abba a korba, majd rájön, hogy nem is olya öreg :D…nyugtával a napot….amúgy Én fiatalabb vagyok nálad is 2 évvel, de még én se tudom, mit hoz az élet, ha 42 évesen sikerül majd teherbe esnem, hát majd akkor :D. Anyám 22 évesen szült engem, mégsem él már. Párom anyja 43 évesen szülte őt, vígan elvan, még dolgozik is. Amúgy ez a gumi lyukasztás/tabi sumákolás nagyon aljas, 21-es…remélem, viccből mondtad. De a többieket sem értem, akik nekiesnek pusztán az életkora miatt, nem pedig azért, mert gyökér :D. A klimax inkabb a 40-es évek végefele jön, ha ő úgy érzi ráér, hadd érezze. Jobb így tenni, mint foggal körömmel ragaszkodni a szüléshez 30-35 éves korig és hozzámenni az első jöttmenthez, aivel épp együtt vagy akkor.

2021. okt. 7. 12:23
 25/38 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, itt a hány évesen szülsz egy kérdés.

Ami fontosabb: leültél már az emberrel beszélni erről?

2021. okt. 7. 12:27
 26/38 anonim ***** válasza:
88%

Realitás:

Még ha könnyen teherbe is esik, a kromoszómarendellenességek valószínűsége ugrásszerűen megnő 40 felett. Ez kész tény, nem rosszindulat. Lehet valaki fiatalos, jól tartott nő a 40-és éveiben is, de a petesejt öregszik és mutálódik. Sokan áltatják magukat azzal, hogy még ilyenkor sincsenek lekésve a gyerekvállalásról, pedig sajnos a fent említett okokból az átlag nő DE. Most nem celebasszonyékat meg a sztárokat kell alapul venni, akik még 50 évesen is babát vállalnak. Egyrészt nekik olyan komplett nőgyógyászati - genetikai team all 0-24-ben ugrásra kész, amit átlagember nem tud megfizetni. Másrészt pedig ők sem akkor a 40-és 50-es éveiben kezdtek próbálkozni, sok év meddőségi kezelés után lombikkal fogantak meg javarészt.

2021. okt. 7. 12:29
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
26 az oreg ffiaktol nagyobb az esely a gen.rendellenességekre mint a nőktől.
2021. okt. 7. 12:33
 28/38 anonim ***** válasza:
55%
A 3 leggyakoribb (köztük a Down is) triszómia a petesejt mutációjából származik, úgyhogy ezt megcáfolhatom. A kombinált teszten is ezeket szűrik a 12. héten.
2021. okt. 7. 12:59
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Es mindezt alátámasztas nélkul
2021. okt. 7. 14:48
 30/38 anonim ***** válasza:
93%
Ez olyan evidencia, mint az, hogy új egyed mindig petesejt és hímivarsejt egyesüléséből jön létre. Vagy ezt is támassza alá neked valaki, különben összeesküvés elméletnek véled?
2021. okt. 7. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!