Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször megkértem a barátnőm kezét egy 5 éves kapcsolatban, de mindig visszautasított. Mi tegyek még?
Azt mondja még időre van szüksége. De ezt őszintén nem értem 5 év után.
Együttélünk, együtt nyaralgatunk, járunk koncertre stb. de ilyen téren elköteleződni nem akar.
Akar egyáltalán házasodni? Nőből is van, akinek nem fontos.
Beszélgettetek erről? Mik a jövőbeni tervek? Egyeztek valaha is az elképzelések?
Öt év után én nem várnék tovább. Jó neked úgy is, hogy "csak úgy" elvagytok, vagy ragaszkodsz a házassághoz, előrelépéshez? Ha az utóbbi, akkor kár húzni az időt.
Hát igen, eddig eljutottam. De ha egyébként működő akkor nagyon nehéz pont ezért befejezni.
Igen szeretne valamikor házasságot de ebben elég bizonytalan.
Csodálom a türelmedet. De miért bizonytalan? Úgy érzem tyúklépésekben sikerül felgöngyölíteni csak az ügyet... Ha másodszorra is nemet mondott azért az nagyon nem oké.
Nekem ez bűzlik. Ilyen kérdésben a nők nem szoktak bizonytalankodni, pontosan tudják, hogy igen vagy nem, nincs talán.
Több szempontból is.
Amit most hosszadalmas kifejteni.
Pl. egészségügyi okai, meg volt előtte egy eljegyzése ami nagyon balul sült el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!