Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Többször megkértem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször megkértem a barátnőm kezét egy 5 éves kapcsolatban, de mindig visszautasított. Mi tegyek még?

Figyelt kérdés

Azt mondja még időre van szüksége. De ezt őszintén nem értem 5 év után.

Együttélünk, együtt nyaralgatunk, járunk koncertre stb. de ilyen téren elköteleződni nem akar.

2018. júl. 23. 09:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%

Nekem az első kapcsolatom sült el balul (bár abban nem volt eljegyzés), mégsem fogadtam örök szingliséget.

Az, hogy a múltban, egy teljesen más emberrel rosszul sült el valami, még nem jó ok arra, hogy veled ne tegye meg.

22/N

2018. júl. 23. 16:01
 22/26 anonim ***** válasza:
85%

A férfiakat mindig meg kell érteni, amikor húzzák az időt, meg a "majd, ha úgy állunk anyagilag, lesz ez, lesz az" szövegekkel jönnek, és évekig váratják a nőt. De ha egy nő bizonytalankodik, akkor rögtön jön a virtuális megkövezés, hogy egy jobb partira vár vagy nem szereti a párját :D

De szánalmasok az ilyen emberek a kettős mércéjükkel.

Egyébként nemtől függetlenül ha ennyire nem egyeznek a jövővel kapcsolatos elképzelések, nem kéne együtt maradni, mert valamelyik fél csak feláldozza magát és boldogtalan lesz.

2018. júl. 23. 16:45
 23/26 anonim ***** válasza:
68%

22-es, miért kéne a férifiakat megérteni?

Én nem tolerálnám, ha a párom évekig bohóckodna, meg ígérgetne.

2018. júl. 24. 15:58
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
23. Én sem. Az ilyesmit amúgy is csak a hülye nem veszi észre, ha hitegetik...Több év se kell hozzá.
2018. júl. 24. 16:53
 25/26 anonim ***** válasza:
76%

Mekkora egy madár vagy barátom. Ennél megalázóbb dolgot elképzelni is nehéz. Már egy visszautasítás is kellemetlen, de hogy kettő, meg három... és te ezek után nem felállsz az asztaltól, hanem maradsz a reménykedő kiskutyája, hátha mégse talál nálad jobbat... Ez nagyon kemény.

Senki nem akar feleségül menni egy ilyen "férfihez". Szedd össze magadat, növessz gerincet, és keress egy másik nőt.

2018. júl. 25. 15:27
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
#23 Szövegértés... pont azt írtam, hogy egyik nem sem jobb a másiknál, mert mindkettőnél undorító a hitegetés. Az mégis hétköznapi dolog, hogy egy férfi húzza az időt, de amikor most 1000-ből 1 alkalommal a nő a ludas, rögtön felkapja rá mindenki a fejét és mindennek elmondják.
2018. júl. 26. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!