Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Többször megkértem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször megkértem a barátnőm kezét egy 5 éves kapcsolatban, de mindig visszautasított. Mi tegyek még?

Figyelt kérdés

Azt mondja még időre van szüksége. De ezt őszintén nem értem 5 év után.

Együttélünk, együtt nyaralgatunk, járunk koncertre stb. de ilyen téren elköteleződni nem akar.

2018. júl. 23. 09:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%

Szóval baja van a barátnődnek. Ezekkel még akár együtt is lehetne érezni, ha nem gondolná úgy, hogy ez mindenre kifogás és ő innentől kezdve mindenre felmentést kaphat.

Mindenki átélt már csalódást. Másnak is van betegsége, előbb-utúbb pedig mindenkinek lesz. Mégsem hagyjuk, hogy ezek az élmények uralják az életünket és nem hagyjuk ezek miatt tönkremenni az emberi kapcsolatainkat. Ideje volna erélyesebben fellépned kérdező, mert a nagy önsajnálatban és búslakodásban nem veszi észre a barátnőd, hogy most éppen ő bánt meg valaki mást.

2018. júl. 23. 11:25
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
Vagy csak nem akar férjhez menni. Én sem akartam. A férjem 6 hónapig a végén már szó szerint könyörgött. Nem akartam eskem-beskemet. 15 éve vagyunk házasok, nem hagynám el a férjemet, mert szeretem, de ha beleegyezne bármikor elválnék.
2018. júl. 23. 11:26
 13/26 anonim ***** válasza:
15%
Ha balul sült el az eljegyzése, szerintem nincs túl az exén és nem igazán szeret téged.
2018. júl. 23. 11:53
 14/26 anonim ***** válasza:
97%
Erdekes, ha a no akar hazasodni, akkor az a valasz, hogy varjon turelemmel.
2018. júl. 23. 12:04
 15/26 peca1000 ***** válasza:

Te kis mázlista! :)

Kalap úr válaszával értek egyet.

2018. júl. 23. 12:45
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
De ha csak annyi, hogy nem akar házasodni egyáltalán, azt le lehet normálisan kommunikálni, és a másik nem vergődik bizonytalanul, hogy miért mondott nemet megint. Itt szerintem nem ez a helyzet.
2018. júl. 23. 13:01
 17/26 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Lehetséges, hogy tényleg az a problémája, hogy még nem érzi úgy, hogy szeretné és még nem vágyik erre, még korainak érzi. Ha azt mondta, akkor az a baja, nem értem, hogy miért kell kiforgatni a szavait.

Én 23 éves vagyok, szintén 5 éves kapcsolatban és akárhányszor megkérhetné a párom a kezemet még nem szeretnék házasodni, ezért nemet mondanék neki (de még ő sem szeretne semmi ilyesmit). Ő az első párom, szóval nincsen exem, aki után sírhatnék és nem azért vagyok a párommal, mert "ha nincsen ló, jó a szamár is". Nem akarom megcsalni sem, nem is használom ki, nem vagyok partiribi sem stb. Szeretem őt, nagyon jó a kapcsolatunk, együtt is lakunk és nincsen semmi olyan problémánk, amit ne tudnánk megbeszélni, de még nem szeretnék összeházasodni senkivel sem, mert még korainak érezném. Nekem eleve nem fontos a házasság, számomra az csak egy papír, de elképzelhetőnek tartom, hogy majd x év múlva már máshogyan fogok erről gondolkodni. Ellenkező esetben nekem eszembe sem jutna szakítani ilyen miatt, ha amúgy működik a kapcsolatunk. Mérlegelj, hogy neked melyik a fontosabb!

2018. júl. 23. 13:36
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Bazz.. 5 év után még mindig nem biztos benne, hogy veled akarja leélni az életét és tőled akar gyereket. Én dobnám, mondom ezt nőként.

Egyébként férfira sem várnék 5 évet, hogy eljegyezzen, azok is hülyék, akik megteszik. Nekem 5 év után nem kell lánykérés. Ha 5 évbe(vagy annál többe)kerül, mire rájön, hogy engem akar, akkor rosszul választottam. Olyan 3 a határ felnőtteknél szerintem, amit én várnék.

Ha sokat várnak egy eljegyzéssel, nekem mindig olyan érzésem van, hogy kivárják, jön e jobb(vagy jön e az a valami, amit várnak). Ha x év után nem jön, akkor beérik a másikkal.

2018. júl. 23. 13:59
 19/26 anonim ***** válasza:
86%

Én exemet az első "nem" után kiraktam.

Beszéltünk róla, "igen, hozzám akar jönni", "velem tervez"..., aztán mikor megkértem a kezét, "hát, neeem is tudja, még várjunk".

Oké, szívem, várok, de nem rád, tudod hol a bőrönd.

2018. júl. 23. 15:26
 20/26 anonim ***** válasza:
41%
Nem akar hivatalosan elköteleződni melletted. Ehhez nem szeret eléggé, bizonytalan. Vagy tudatos az egész és megelégszik veled ,amíg nem jön jobb és akkor lelép. Az ilyenek nem akarnak egyedül lenni/ kapcsolatfüggők. Mondanàm, hogy kérdezz rà, de úgysem vallanà be, hogy ha csak időtöltés lennél a nagy ő előtt akire vàr.
2018. júl. 23. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!