Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször megkértem a barátnőm kezét egy 5 éves kapcsolatban, de mindig visszautasított. Mi tegyek még?
Azt mondja még időre van szüksége. De ezt őszintén nem értem 5 év után.
Együttélünk, együtt nyaralgatunk, járunk koncertre stb. de ilyen téren elköteleződni nem akar.
Szóval baja van a barátnődnek. Ezekkel még akár együtt is lehetne érezni, ha nem gondolná úgy, hogy ez mindenre kifogás és ő innentől kezdve mindenre felmentést kaphat.
Mindenki átélt már csalódást. Másnak is van betegsége, előbb-utúbb pedig mindenkinek lesz. Mégsem hagyjuk, hogy ezek az élmények uralják az életünket és nem hagyjuk ezek miatt tönkremenni az emberi kapcsolatainkat. Ideje volna erélyesebben fellépned kérdező, mert a nagy önsajnálatban és búslakodásban nem veszi észre a barátnőd, hogy most éppen ő bánt meg valaki mást.
Te kis mázlista! :)
Kalap úr válaszával értek egyet.
Hány évesek vagytok? Lehetséges, hogy tényleg az a problémája, hogy még nem érzi úgy, hogy szeretné és még nem vágyik erre, még korainak érzi. Ha azt mondta, akkor az a baja, nem értem, hogy miért kell kiforgatni a szavait.
Én 23 éves vagyok, szintén 5 éves kapcsolatban és akárhányszor megkérhetné a párom a kezemet még nem szeretnék házasodni, ezért nemet mondanék neki (de még ő sem szeretne semmi ilyesmit). Ő az első párom, szóval nincsen exem, aki után sírhatnék és nem azért vagyok a párommal, mert "ha nincsen ló, jó a szamár is". Nem akarom megcsalni sem, nem is használom ki, nem vagyok partiribi sem stb. Szeretem őt, nagyon jó a kapcsolatunk, együtt is lakunk és nincsen semmi olyan problémánk, amit ne tudnánk megbeszélni, de még nem szeretnék összeházasodni senkivel sem, mert még korainak érezném. Nekem eleve nem fontos a házasság, számomra az csak egy papír, de elképzelhetőnek tartom, hogy majd x év múlva már máshogyan fogok erről gondolkodni. Ellenkező esetben nekem eszembe sem jutna szakítani ilyen miatt, ha amúgy működik a kapcsolatunk. Mérlegelj, hogy neked melyik a fontosabb!
Bazz.. 5 év után még mindig nem biztos benne, hogy veled akarja leélni az életét és tőled akar gyereket. Én dobnám, mondom ezt nőként.
Egyébként férfira sem várnék 5 évet, hogy eljegyezzen, azok is hülyék, akik megteszik. Nekem 5 év után nem kell lánykérés. Ha 5 évbe(vagy annál többe)kerül, mire rájön, hogy engem akar, akkor rosszul választottam. Olyan 3 a határ felnőtteknél szerintem, amit én várnék.
Ha sokat várnak egy eljegyzéssel, nekem mindig olyan érzésem van, hogy kivárják, jön e jobb(vagy jön e az a valami, amit várnak). Ha x év után nem jön, akkor beérik a másikkal.
Én exemet az első "nem" után kiraktam.
Beszéltünk róla, "igen, hozzám akar jönni", "velem tervez"..., aztán mikor megkértem a kezét, "hát, neeem is tudja, még várjunk".
Oké, szívem, várok, de nem rád, tudod hol a bőrönd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!