Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon hosszú (min. 5-10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hosszú (min. 5-10 éves) párkapcsolatban élő férfiak, nektek mi kell ahhoz, hogy eljegyezzétek a párotokat?

Figyelt kérdés
A kérdésem egyáltalán nem pejoratív és számonkérő, csak nagyon kíváncsi vagyok, és nem tudtam szebben megfogalmazni :D. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ti, akik elmúltatok 25 évesek, de mondjuk még nem vagytok 40 (tehát fészekrakàs előtt vagytok, nem túl egy váláson, kiábrándultam stb.), és a párotok is hasonló korú, együtt is éltek, “egyszer majd” szeretnétek feleséget, gyermeket, de már van mellettetek egy nő 5-10 vagy több éve jóban-rosszban. Mi kell, hogy eljöjjön az “egyszer majd”? Nem tudom, érthető voltam-e, de minden nézőpont érdekel. Persze ha valaki totál házasságellenes és erről tud a másik, az teljesen más helyzet, itt most arra lennék kíváncsi, aki szeretné egyszer, csak vár valamire. Onnan jutott eszembe, hogy mostanában mintha felgyorsultak volna a dolgok, és fiatalabban, kisebb élettapasztalattal divat házasodni,m ismét, eközben làtom magam körül azokat a csajokat/nőket, akik már a sokadik csokorelkapáson vannak túl :D és persze megy a közösségi oldalakon és élőben is a célozgatás a párjuknak, hogy itt az ideje, aztán szinte “na végre” érzésem van, mikor a pali 12 év után beadja a derekát :D. Ha ti is hasonlóan vagytok ezzel, elmesélitek, hogy miként élitek meg ezt, valamint ha mégis eljegyeztétek a párotokat hoszú idő után, miért döntöttetek úgy, hogy “na most”, és addig hogy viseltétek a rokonok, barátok szurkálódàsát? Lányok válasza is érdekel persze, akik benne vannak ebben a másik oldalon, de férfi nézőpontot még nem hallottam :)

2021. szept. 22. 23:46
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

#47 "egy elhízott, három gyerekes anyuka"

- Tehát a párodnak van három gyereke a volt barátnőjétől, és azt nem vagy képes megemészteni, hogy nem tudod kitörölni a három gyereket az életéből, ezért gyűlölöd annyira a nőt, aki szülte őket. Ha így van, te sem lehetsz ám valami szép és/vagy vékony, ha csak egy három gyerekes embert tudtál megfogni magadnak 😉...

- ...vagy a vőlegényed a gyerekek apja. Ebben az esetben kizárt, hogy olyan csúnya, "elhízott" nő lenne, hogy három gyerek "ellenére" összejött vele a pasas. Hacsak nem valami rusnya, puhány testű lúzer, aki más nőnek nem kellett, csak egy kövér, többgyermekes édesanyának meg egy féltékenységtől vergődő gyökérnek, akit végül meg is gyűrűzött.

2021. okt. 13. 20:55
 52/52 anonim ***** válasza:
100%
* - ...vagy NEM a vőlegényed a gyerekek apja
2021. okt. 13. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!