Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon hosszú (min. 5-10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hosszú (min. 5-10 éves) párkapcsolatban élő férfiak, nektek mi kell ahhoz, hogy eljegyezzétek a párotokat?

Figyelt kérdés
A kérdésem egyáltalán nem pejoratív és számonkérő, csak nagyon kíváncsi vagyok, és nem tudtam szebben megfogalmazni :D. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ti, akik elmúltatok 25 évesek, de mondjuk még nem vagytok 40 (tehát fészekrakàs előtt vagytok, nem túl egy váláson, kiábrándultam stb.), és a párotok is hasonló korú, együtt is éltek, “egyszer majd” szeretnétek feleséget, gyermeket, de már van mellettetek egy nő 5-10 vagy több éve jóban-rosszban. Mi kell, hogy eljöjjön az “egyszer majd”? Nem tudom, érthető voltam-e, de minden nézőpont érdekel. Persze ha valaki totál házasságellenes és erről tud a másik, az teljesen más helyzet, itt most arra lennék kíváncsi, aki szeretné egyszer, csak vár valamire. Onnan jutott eszembe, hogy mostanában mintha felgyorsultak volna a dolgok, és fiatalabban, kisebb élettapasztalattal divat házasodni,m ismét, eközben làtom magam körül azokat a csajokat/nőket, akik már a sokadik csokorelkapáson vannak túl :D és persze megy a közösségi oldalakon és élőben is a célozgatás a párjuknak, hogy itt az ideje, aztán szinte “na végre” érzésem van, mikor a pali 12 év után beadja a derekát :D. Ha ti is hasonlóan vagytok ezzel, elmesélitek, hogy miként élitek meg ezt, valamint ha mégis eljegyeztétek a párotokat hoszú idő után, miért döntöttetek úgy, hogy “na most”, és addig hogy viseltétek a rokonok, barátok szurkálódàsát? Lányok válasza is érdekel persze, akik benne vannak ebben a másik oldalon, de férfi nézőpontot még nem hallottam :)

2021. szept. 22. 23:46
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
75%

38as vagyok.

Nálunk mi 4év után költöztünk össze, addig csak péntektől vasárnapig voltunk együtt meg ritkán egyxegy hetet pl nyaraláskor.

Így 4évig nem a valódi énjét látod akárhogy is nem játssza meg magát, ha csak azt az énjét nézem sokkal jobb volt mint a mostani..

Én össze költözés után adtam időt az össze szokáshoz, és nem akartam az első egy két probléma után szakítani..van amin tépelődök még most is..de sokszor úgy érzem hogy tanìtgatnom kell mintha kislányom lenne, vagy mondani mit csináljon meg..mert nem veszi észre magától..

2021. okt. 4. 08:58
 42/52 A kérdező kommentje:

41 persze más ha nem éltetek együtt, akkor szerintem mindegy, mennyit jàrogattok, akkor sem ismered :D

Nyilván most derül ki, hogy összeilletek-e, persze kis időt nem árt adni az összecsiszolódáshoz, hibái meg mindenkinek vannak. De ha látod, hogy reménytelen akkor érdemes hagyni inkbább :/.

2021. okt. 4. 09:10
 43/52 anonim ***** válasza:
15%
Azért szánalms, mert a vőlegényem elmondta, hogy neki a háta közepére sem hiányzott ez a dolog és utálta is hordani, csak a nő behisztizett, ha nem tette volna. Na ezért kibaxottul dzánalmas.
2021. okt. 4. 23:06
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
#43 Nem unod még?
2021. okt. 5. 09:01
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
#43 Tudod mi a valóban szánalmas? Hogy ilyen düh meg harag van benned a vőlegényed volt barátnője iránt, és ennyire nem tudsz lekopni a témáról :D Ezek szerint mégis többet tudott nálad az a csaj, ha ilyen indulatokat tud kiváltani belőled ;)
2021. okt. 5. 09:13
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

43 te nagyon szánalmas vagy, és a párod is az, hogy így beszél az exéről. Majd rólad is így fog beszélni másoknak. Biztos nem lennék valakivel, aki az exéről így beszél. Nyilván ne is emelje a piedesztára, de mindennek van egy határa.

Engem az egyik exem megcsalt az unokatestvéremmel, szakítás után kiderült hogy még másokkal is, mégsem beszélek róla soha! Másik exemml rengeteget veszekedtünk a végén, nagyon csúnyán beszélt velem, meg rengeteg dolog nem tetszett, amit csinált, mégsem aláznám meg senki előtt! Ez undorító! Megtaláltátok egymást a pároddal szerencsére összeilletek ahogy látom, lehet az ex túl jó volt a párodhoz.

2021. okt. 5. 12:53
 47/52 anonim ***** válasza:
12%
Azért van bennem indulat, mert a kapcsolatunk elején próbált bekavarni. Amúgy baromira teszek rá, párom is. És nem, nem zavar, hogy egy elhízott, három gyerekes anyuka vegzál, csak bosszant, hogy nem tud lekopni.
2021. okt. 5. 13:00
 48/52 A kérdező kommentje:
47 hát figyi, azért a pasid mégis sokàig együtt volt vele, őt mégsem hibáztatod…számomra inkább taszító egy olyan alak, aki hosszú éveket ül a langyos f*stengerben és nem lép se előre se vissza az adott nővel, nem lennék a következő barátnője egy ilyen embernek. Tudom, ezek a pasik akik ennyire sokáig húzzák, majd elmúlasztják a lánykérést, a következőt kb. Azonnal megkérik, és ti, bizonyos “következők” meg versenyt csináltok abból, hogy hány hónap alatt jött rá a pasi hogy veletek akar megöregedni mert bezzeg ti álomnők vagytok, az előző meg biztos valami boszorkány volt, meg valamit rosszul csinált, ha őt nem kérte meg :D. És ezt minden hasonló kérdés alatt tudatjátok is a nagyérdeművel. Szerintem el kell engedni a múltat, ha boldogok vagytok akkor ámen, de szerintem a pasid akkor sem volt korrekt a volt nővel, hogy ennyit húzta az idejét, le is lehet lépni ha nem szeretsz valakit, vagy ha kibírhatatlan. Gondolom ő mellette várta a következő párt, vagyis téged.
2021. okt. 5. 14:06
 49/52 anonim ***** válasza:
0%
Nem mellette várta, ugyanis akkor már több, mint két éve nem voltak együtt. Dehát a gyakori népe mindig jobban tudja 😂.
2021. okt. 5. 18:08
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
#47-49 Tényleg, baromira "teszel rá" :D Nem egészen normális, hogy valaki ennyire féltékeny a vőlegénye előző párjára.
2021. okt. 7. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!