Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon hosszú (min. 5-10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hosszú (min. 5-10 éves) párkapcsolatban élő férfiak, nektek mi kell ahhoz, hogy eljegyezzétek a párotokat?

Figyelt kérdés
A kérdésem egyáltalán nem pejoratív és számonkérő, csak nagyon kíváncsi vagyok, és nem tudtam szebben megfogalmazni :D. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ti, akik elmúltatok 25 évesek, de mondjuk még nem vagytok 40 (tehát fészekrakàs előtt vagytok, nem túl egy váláson, kiábrándultam stb.), és a párotok is hasonló korú, együtt is éltek, “egyszer majd” szeretnétek feleséget, gyermeket, de már van mellettetek egy nő 5-10 vagy több éve jóban-rosszban. Mi kell, hogy eljöjjön az “egyszer majd”? Nem tudom, érthető voltam-e, de minden nézőpont érdekel. Persze ha valaki totál házasságellenes és erről tud a másik, az teljesen más helyzet, itt most arra lennék kíváncsi, aki szeretné egyszer, csak vár valamire. Onnan jutott eszembe, hogy mostanában mintha felgyorsultak volna a dolgok, és fiatalabban, kisebb élettapasztalattal divat házasodni,m ismét, eközben làtom magam körül azokat a csajokat/nőket, akik már a sokadik csokorelkapáson vannak túl :D és persze megy a közösségi oldalakon és élőben is a célozgatás a párjuknak, hogy itt az ideje, aztán szinte “na végre” érzésem van, mikor a pali 12 év után beadja a derekát :D. Ha ti is hasonlóan vagytok ezzel, elmesélitek, hogy miként élitek meg ezt, valamint ha mégis eljegyeztétek a párotokat hoszú idő után, miért döntöttetek úgy, hogy “na most”, és addig hogy viseltétek a rokonok, barátok szurkálódàsát? Lányok válasza is érdekel persze, akik benne vannak ebben a másik oldalon, de férfi nézőpontot még nem hallottam :)

2021. szept. 22. 23:46
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok és még hozzászeretném tenni, hogy engem 8 év után csaltak meg és hagytak el, és még mindig ugyanez a véleményem!
2021. szept. 23. 16:20
 22/52 anonim ***** válasza:
87%
A vicces, hogy nekem "rendes" gyűrűm sincs, egy sima ezüst, fekete kővel. Ennek ellenére boldogan viselem, mert a párom szándékának a jelképe és számonra ez többet ér, mint bármilyen csilivili gyémántgyűrű.
2021. szept. 23. 17:40
 23/52 anonim ***** válasza:
93%
#20 Egy incellel veszekedsz, aki minden kérdés alá ezt böfögi oda, csak azt nem teszi hozzá, hogy azért utálja ennyire a nőket, mert ő még egyetlen nőnek sem kellett ☺️
2021. szept. 23. 20:19
 24/52 anonim ***** válasza:
94%

#20 szuper a hozzáállásod. És a példa, akik előtted vannak.

Én hiszem, hogy megtaláljátok egymást az igazival. Nekem is sikerült pár éve, igaz 30 évesen, de addig csak álmodtam róla, hogy létezik ilyen társ, mint aki nekem adatott.

2021. szept. 23. 21:11
 25/52 anonim ***** válasza:
8%

A pasik fejében mi van? Hát a családi mintái, mi más?! Ha azt látta, hogy egy eskü Isten és ember előtt úgy száll el, akár a fing, olykor vállvonást sem érdemlő dolgokon, de persze utánad küldik a behajtót, az navost, a kis faxom tudja még kit, akkor nyilván az van a fejében, hogy qrvára észen kell lenni vagy nem is csinálni ilyet. Ami ugye idő. Ha pozitív mintái vannak ugyan, akkor is látja a trendeket és ez elkerülhetetlen, akkor is kétszer meggondolja, hogy xy az ő embere-e. Ez megint idő.

Egy egzisztenciát felépíteni megint csak idő és manapság nehéz is. Cserébe mindenki mindent lehetőleg tegnapra akar.

Manapság a lányok/nők körébe trendi és promózott faxméregető, tenyérbemászó, rátarti és nagypofájú mögöttes értékeket nélkülöző attitűd is meglehetősen taszító, levetkőzni és felnőtt, normális nővé válni szintén idő.

Had kérdezzek vissza kérdező. Ha a fent leírtak állnak, te lány, én meg fiú (namizumizumizu igen), akkor ha arra nem kérhetlek meg, hogy mosogass el, főzz egy kávét, neadj isten egy ebédet anélkül, hogy valami replikát ne kapnék, akkor szerinted miből gondolná a hipotetikus én, hogy arra megkérhetlek-e, hogy legyél a feleségem?

2021. szept. 23. 22:46
 26/52 anonim ***** válasza:
12%
Ajjaj 25-ös, te is mindjárt incel leszel.
2021. szept. 23. 23:34
 27/52 anonim ***** válasza:
25%
Várnak otthon, de ha nekik úgy jobb, legyek incel.
2021. szept. 23. 23:41
 28/52 anonim ***** válasza:
85%

Ja, szóval csak akkor lehet megkérni, hogy legyen a feleséged, ha a csicskád lesz?

2021. szept. 24. 01:40
 29/52 anonim ***** válasza:
35%

#28. Láttál leírva ilyet? Akkor mondom úgy, hogy ezek legyenek amolyan szívességek. Van a kis szívesség, mint az ideadnád-e a sót, csinálnál-e egy teát. Ott a közepes mondjuk, hogy rendbevágod-e a házat a hétvégén belülről. Aztán ott van a nagy, hogy mindezt csinálod-e életed végéig + annyi fővel, ahány gyereket tervezünk.

Na....ha már az ideadnád-e a sót-on felhördülsz és elkezdessz ugatni, hogy márpedig nem leszel a csicskám (senki nem kért ilyet), + ezt onnan indítod, hogy közben én susogós tréninggatyában, pecsétes trikóban sörrel a kezemben a tökömet vakarom eközben a tv előtt (mert hát törvényszerű) akkor ebből emberi számítás szerint ugye az következik, hogy a leszel-e a feleségem is kategorikus nem + egy stroke + egy szívroham mindkettőnknek. Így nem merül fel a kérdés. Meg lehet rajta sértődni, de kb így működik a dolog.

Aztán aki konkrétan feleséget keres és nem xarozik, az nevetve kukáz, aki kicsit bizonytalanabb, az még próbálkozik és figyel, hátha változol, meg van akinek ez is megjárja, legalább van kit dugni, míg lesz alkalmas jelölt.

És tudom, hogy belekötsz a munkamegosztásba majd, csak azt tartsd szem előtt, hogy a kérdés a férfiaktól kér férfi szempontokat, mégpedig a házasság tükrében. Ha a házasság alatt meg azt értjük, amit jelent, akkor készpénznek lehet venni, hogy a résztvevő feleknek vannak operatív feladatai, amit elvégeznek maguknak magukért ugyan úgy, ahogy egymásnak egymásért. Mire ez a szituáció felmerül egyáltalán (együttélés), addigra már megvan, hogy kinek hol lesz a helye/ki mit csinál, mert valamit mindenki fog, hogy nem, az értelemszerűen elfogadhatatlan. De jó esetben ezek a dolgok már tisztázásra kerülnek ismerkedéskor, az összeköltözéssel és együttéléssel már csak meggyőződünk arról, hogy tényleg úgy van, ahogyan beszéltünk róla.

2021. szept. 24. 02:34
 30/52 A kérdező kommentje:
25 bármikor főzök kávét meg megcsinálok mindent, amit kér és egyébként mivel ilyen a természetem, másoknak is teszek akármilyen szívességet, nem csak annak, akivel együtt vagyok :D. Amúgy nem tudom hogy jön ez az eljegyzés témához, hogy a nő miket csinál meg otthon, mivel 5-10 év alatt már van egy kialakított életvitel, amire rá lehet mondani, hogy tetszik-nem tetszik. Ha olyan súrlódások vannak, az hamarabb kiütközik, akar meg is akadályozhatják az együttélést, nem hogy a házasságot. Ha eljut oda a kapcsolat, hogy ennyi éven át tartós, akkor szerintem a felek már nem sz*roznak azon, hogy ki mosogat meg ki csinál kávét :D. Ha a nő kevésbé házias esetleg, mint ahogy az a férfinak tetszene, azzal sincs gond, de arra nem az a válasz hogy cserébe nem kérem meg, hanem elköszönök. Sok a megalkuvó férfi, úgy látom :/. De egyébként a nők is megalkuvók, csak máshogy.
2021. szept. 24. 08:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!