Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hosszú (min. 5-10 éves) párkapcsolatban élő férfiak, nektek mi kell ahhoz, hogy eljegyezzétek a párotokat?
#20 szuper a hozzáállásod. És a példa, akik előtted vannak.
Én hiszem, hogy megtaláljátok egymást az igazival. Nekem is sikerült pár éve, igaz 30 évesen, de addig csak álmodtam róla, hogy létezik ilyen társ, mint aki nekem adatott.
A pasik fejében mi van? Hát a családi mintái, mi más?! Ha azt látta, hogy egy eskü Isten és ember előtt úgy száll el, akár a fing, olykor vállvonást sem érdemlő dolgokon, de persze utánad küldik a behajtót, az navost, a kis faxom tudja még kit, akkor nyilván az van a fejében, hogy qrvára észen kell lenni vagy nem is csinálni ilyet. Ami ugye idő. Ha pozitív mintái vannak ugyan, akkor is látja a trendeket és ez elkerülhetetlen, akkor is kétszer meggondolja, hogy xy az ő embere-e. Ez megint idő.
Egy egzisztenciát felépíteni megint csak idő és manapság nehéz is. Cserébe mindenki mindent lehetőleg tegnapra akar.
Manapság a lányok/nők körébe trendi és promózott faxméregető, tenyérbemászó, rátarti és nagypofájú mögöttes értékeket nélkülöző attitűd is meglehetősen taszító, levetkőzni és felnőtt, normális nővé válni szintén idő.
Had kérdezzek vissza kérdező. Ha a fent leírtak állnak, te lány, én meg fiú (namizumizumizu igen), akkor ha arra nem kérhetlek meg, hogy mosogass el, főzz egy kávét, neadj isten egy ebédet anélkül, hogy valami replikát ne kapnék, akkor szerinted miből gondolná a hipotetikus én, hogy arra megkérhetlek-e, hogy legyél a feleségem?
Ja, szóval csak akkor lehet megkérni, hogy legyen a feleséged, ha a csicskád lesz?
#28. Láttál leírva ilyet? Akkor mondom úgy, hogy ezek legyenek amolyan szívességek. Van a kis szívesség, mint az ideadnád-e a sót, csinálnál-e egy teát. Ott a közepes mondjuk, hogy rendbevágod-e a házat a hétvégén belülről. Aztán ott van a nagy, hogy mindezt csinálod-e életed végéig + annyi fővel, ahány gyereket tervezünk.
Na....ha már az ideadnád-e a sót-on felhördülsz és elkezdessz ugatni, hogy márpedig nem leszel a csicskám (senki nem kért ilyet), + ezt onnan indítod, hogy közben én susogós tréninggatyában, pecsétes trikóban sörrel a kezemben a tökömet vakarom eközben a tv előtt (mert hát törvényszerű) akkor ebből emberi számítás szerint ugye az következik, hogy a leszel-e a feleségem is kategorikus nem + egy stroke + egy szívroham mindkettőnknek. Így nem merül fel a kérdés. Meg lehet rajta sértődni, de kb így működik a dolog.
Aztán aki konkrétan feleséget keres és nem xarozik, az nevetve kukáz, aki kicsit bizonytalanabb, az még próbálkozik és figyel, hátha változol, meg van akinek ez is megjárja, legalább van kit dugni, míg lesz alkalmas jelölt.
És tudom, hogy belekötsz a munkamegosztásba majd, csak azt tartsd szem előtt, hogy a kérdés a férfiaktól kér férfi szempontokat, mégpedig a házasság tükrében. Ha a házasság alatt meg azt értjük, amit jelent, akkor készpénznek lehet venni, hogy a résztvevő feleknek vannak operatív feladatai, amit elvégeznek maguknak magukért ugyan úgy, ahogy egymásnak egymásért. Mire ez a szituáció felmerül egyáltalán (együttélés), addigra már megvan, hogy kinek hol lesz a helye/ki mit csinál, mert valamit mindenki fog, hogy nem, az értelemszerűen elfogadhatatlan. De jó esetben ezek a dolgok már tisztázásra kerülnek ismerkedéskor, az összeköltözéssel és együttéléssel már csak meggyőződünk arról, hogy tényleg úgy van, ahogyan beszéltünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!