Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők,lányok! Mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,lányok! Mit gondolnátok ha a szeretett férfi nagyon fázós volna, és az ilyen hűvös éjszakákon hosszú pizsamában és zokniban aludna?

Figyelt kérdés

Mert mondjuk sokszor forgolódik, kitakarózik.Zoknit a pizsire húzva alszik.

Vagy tegyük fel egy este, mikor nagyon kívánjátok a párotokat, várjátok az ágyban kiéhezetten, és ő egyszer csak belépne pizsi, zokni, papucs összeállításban.Mi lenne az első gondolat? :)

2021. szept. 1. 19:39
A kérdező szavazást indított:
Ellenszenves, kiábrándító
Szexi
Izgi, a legjobb ajándékokat is jól becsomagolva kapja az ember
Eldugnám az összes pizsijét
Semmi gond nincs ezzel
46 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, miben alszik, vegyen fel pulovert is, mert a futes nem fog menni, az fix.
2021. szept. 1. 19:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok
2021. szept. 1. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Öltözzön fel, mert én télen is nyitott ablaknál, hálóingben alszom.

Amúgy az ilyen férfi a "típusom". Nem volt még boxerben alvó pasim, szerintem nem is illenénk össze.

2021. szept. 1. 19:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy amolyan nagyapáink féle szettet ahogy elképzelek nagyon nem mindegy kin van.

Azaz hogy a stilus az neki ellentmond éppen vagy ő maga..

2021. szept. 1. 19:48
 5/17 A kérdező kommentje:

Melletted csak nagykabátban,téli sapkában tudnék aludni 3 takaróval :)

Még hogy télen nyitott ablaknál,hogyne! :)

2021. szept. 1. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Hat, nekem kiabrandito lenne. Szerencsére a barátom boxerben alszik, én meg hálóingben.
2021. szept. 1. 19:56
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
tok mindegy, de azert mostanaban boven nincsenek meg olyan hidegek, hogy zokni is kelljen.
2021. szept. 1. 19:58
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem nőként, de nálam télen - éjszaka - van, hogy csak 14-15 fok (elegánsabb úgy, hogy 60 Fahrenheit) van a szobában, úgyhogy nem árt felöltözni és meleg plédeket is aktivizálni.
2021. szept. 1. 20:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem furcsa lenne, tekintve hogy a férjem télen-nyáron nyitott ablaknál alszik. Szóval én vagyok a kapcsolatban az a fél, aki pizsiben, zokniban és extra takaróval alszik :D
2021. szept. 1. 23:17
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna, én is nagyon fázós vagyok. 22 fok körül már dupla takaróval, nyakig betakarva, zokniban és plüssös hosszú pizsamában alszom. 20 fok körül egy pulcsit is felveszek, meg melegítő nadrágot. Férjem ilyenkor még simán alsógatyában alszik, esetleg egy pólót felvesz, és röhög rajtam. 20 fok alatt szabályosan vacogok, és mindent magamra rángatok amit találok. Ilyenkor a férjem is megpróbál átmelegíteni, mert tényleg hideg kezem-lábam.

Hajnalra furcsa mód mindig átmelegszem, akkor kezdek vetkőzni, reggelre normális kinézettel ébredek. Szerintem köze lehet hozzá hogy későn, hullafáradtan érek haza, napi 12-14 órát ülök, a vérkeringésem vegetál. Van ilyen.

Szóval nem találnám furcsának, még örülnék is neki hogy mehet maxon a fűtés.

2021. szept. 1. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!