Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,lányok! Mit gondolnátok ha a szeretett férfi nagyon fázós volna, és az ilyen hűvös éjszakákon hosszú pizsamában és zokniban aludna?
Mert mondjuk sokszor forgolódik, kitakarózik.Zoknit a pizsire húzva alszik.
Vagy tegyük fel egy este, mikor nagyon kívánjátok a párotokat, várjátok az ágyban kiéhezetten, és ő egyszer csak belépne pizsi, zokni, papucs összeállításban.Mi lenne az első gondolat? :)
Öltözzön fel, mert én télen is nyitott ablaknál, hálóingben alszom.
Amúgy az ilyen férfi a "típusom". Nem volt még boxerben alvó pasim, szerintem nem is illenénk össze.
Hát egy amolyan nagyapáink féle szettet ahogy elképzelek nagyon nem mindegy kin van.
Azaz hogy a stilus az neki ellentmond éppen vagy ő maga..
Melletted csak nagykabátban,téli sapkában tudnék aludni 3 takaróval :)
Még hogy télen nyitott ablaknál,hogyne! :)
Nem zavarna, én is nagyon fázós vagyok. 22 fok körül már dupla takaróval, nyakig betakarva, zokniban és plüssös hosszú pizsamában alszom. 20 fok körül egy pulcsit is felveszek, meg melegítő nadrágot. Férjem ilyenkor még simán alsógatyában alszik, esetleg egy pólót felvesz, és röhög rajtam. 20 fok alatt szabályosan vacogok, és mindent magamra rángatok amit találok. Ilyenkor a férjem is megpróbál átmelegíteni, mert tényleg hideg kezem-lábam.
Hajnalra furcsa mód mindig átmelegszem, akkor kezdek vetkőzni, reggelre normális kinézettel ébredek. Szerintem köze lehet hozzá hogy későn, hullafáradtan érek haza, napi 12-14 órát ülök, a vérkeringésem vegetál. Van ilyen.
Szóval nem találnám furcsának, még örülnék is neki hogy mehet maxon a fűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!