Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúnya a kétszínű gyűrű?
Hirtelen az utóbbi időben kettő is be lett linkelve. Szerintem mindkettőnél az volt a gond, hogy a két árnyalat nem ment egymáshoz, és tényleg ócska hatást keltett.
(Amúgy nekem pl. az tetszik, nem két szín van, hanem egy színen belül fényes és matt váltja egymást, az olyan finom és elegáns, nekem ilyen van fehéraranyból. Illetve nekünk, mert hát ez jeggyűrű, szóval férjemnek is, együtt választottuk.)
Ha a sima sztenderd fémekre gondolok, nézek, mint a fehér arany, rozé arany, sárga arany kombó akkor ezek nekem sem tetszenek.
Szerencsére vannak nagyon jó egyéb fém ötvözetek, bárki találhat az ízlésének megfelelő ékszert.
Szerintem elsősorban a mennyasszony ízlését, egyéniségét kell eltalálni, és ha neki a hupilila tetszik kadmium sárgával akkor viseljen olyan gyűrűt, és élvezze az életüket.
Pl nekünk a karikagyűrűink karbon és titánium ötvözetből vannak.
Az enyém a két szélén vékonyan "ezüst" középen egy vastagabb sávban fekete 3 pici kővel.
A férjemé pedig pont fordítva, kívül fekete, belül szürke, kövek nélkül.
12-es. “Nem izgat ha nem divat.”
A rozéarany pont, hogy divat. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!