Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúnya a kétszínű gyűrű?
Alapvetően két különböző árnyalatú fém nem illik össze, etikett szerint(különböző a színviláguk, illetne nem elegáns). Olyan mint fekete öltönyhöz barna cipőt venni. Azért sokan megteszik, de nem klasszikusan elegáns, nem illik.
Egyébként nem a két szín miatt volt ronda a gyűrű, a dizájn miatt, olcsó, közönséges volt. Az embert tükrözi az ízlése és különböző emberek nem nagyon szoktak sokat kibírni egymás mellett, simán lehet, hogy a párjának is tetszett volna.
Egyébként de, ízlésről lehet vitatkozni, nem véletlen számít valami 100 éve elegánsnak, illetve nem véletlen kap helyet valami a kifutókon, más holmik meg nem. Nem véletlen vannak bizonyos festmények kincsként őrizve, másokat meg inkább eltüzelnek télen..Ugyanez igaz mindenféle művészeti dologra, szobrokra, épületekre.. Simán lehet, hogy szerinte a davinci béna festő, vagy rosszul rajzol, de te leszel a "hülye", nem a világ.
Minden az adott embertől függ egyébként, szerintem sokak nem találnák azt a gyűrűt megfelelőnek bármihez, de sokan eszik inkább a saját rántott húsukat a neves éttermek fogásai helyett is.. Szóval ismerd a párod, úgy fogsz tudni számára megfelelő gyűrűt választani.
Értelmetlen kérdés volt ahogy ez is.
Van akinek ez tetszik, van akinek az, van akinek amaz...
Nekem speciel nem tetszik, DE ez LENYEGTELEN.
Annak kell tetsszen akit eljegyeznek.
A többi mit számít?
Ízlések és pofonok...
A menyasszonynak kell, hogy tetszen.
Például mindenki odavan a rozé arany,a fehérarany, na meg a minél több köves eljegyzési gyűrűkért, nekem mégsem tetszik egyik sem, nem is ilyet kaptam, hála Istennek. A karikát is fikázzák, hogy a sárga arany öreges... Szerintem meg időt álló és elegáns, nekem meg az ezüst gyűrű bóvli, meg a fehér arany. Látod, mindenki más.
Én még ilyen gyűrűt nem láttam senkin, nem hiszem hogy ez valaha is divat volt.
Én amikor kerestem eljegyzési gyűrűt, szó szerint hónapokig kutattam a témában. Sokat beszéltek a színes kövekről is. Azt az ékszerészek se ajánlják, nem azért mert csúnya, mert szép, csak nem praktikus. Most gondolj bele, hogy minden nap hordani fog a kezén egy bizonyos színű követ, lényegtelen hogy milyen ruha van rajta, az lesz a kezén. Nem akarsz te színeset, mert el fog ütni a ruhák 90%-ától.
Még nekem férfiként se tetszik az ilyen elütés, a nőknek meg gondolhatod.
Színes köveket alkalmakra hordanak a nők, amikor olyan a ruhájuk. Nem fognak egy vörös fülbevalőt felvenni egy kék felsőhöz.
A 4. válaszoló adta meg a legpontosabb választ a kérdésre, mégis lepontozták.
Igen, azért, kérdező, mert két EGYMÁST ÜTŐ színárnyalatú fémből készült. Kb. mintha barnás narancssárgát meg neonpinket párosítanál.
Még meg is lehetett volna oldani ezt valahogy, ha az ékszerész okosan illeszti össze a két fémet, de ott csak egymás mellett futott a kettő, egy nagy közzel középen.
Szerintem csúnya, de ízlések és pofonok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!